Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 17 vagyok a párommal pettingel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 vagyok a párommal pettingeltünk a vízben ő rajta is volt ruha én rajtam is akkor most teherbe esett?

Figyelt kérdés
bocs hogy ennyire tudatlan vagyok de attól félek hogy teherbe esett mert olvastam hogy az előváladéktól teherbe lehet esni de ő rajta is volt ruha rajtam is csak kicsit hozzá dörgölőztem és felállt de nagyon élveztem de nem mentem el semmmi ilyesmi. Van rá esély?
2011. júl. 14. 17:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tudod azért a mai világban is előfordulhatnak csodák...
2011. júl. 14. 18:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Szégyen,hogy 17 évesen ilyen hülye vagy,de amúgy nem lehet terhes...Ne is nagyon akarj szaporodni inkább.
2011. júl. 14. 18:09
 13/17 anonim ***** válasza:

Tényleg szomorú tudatlanságod.És tudod miért? Mert dugni már kész vagy,de annyi eszed nem volt,hogy figyelj a biológia órákon,vagy egy kicsit gondolkodj..

Annyira nem lehetsz buta,hogy ne fog fel a kis agyaddal,hogy ruhán keresztül(főleg ha mindketten ruhában vagyok)és vízben nem tudsz miért teherbe esni..Könyörgöm,gondolkodj már ha már szexelni kezdesz..

14/17 anonim ***** válasza:
0 esely.terhes akkor,ha az ondosejt bejut a petebe.de ha nem is akasztottal be neki,sot el se elveztel,akkor semmi esely,NYUGODJ MEG!
 15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen tényleg minden választ. és figyeltem én biológia órán csak ez hirtelen kétségbe esés volt nem tudtam mit kezdeni ezzel az egészel nem bíztam abban amit én tudok és ezért gondolom van ez az oldal és hogy feltegyük a kérdést hogy segítsenek amiben tudnak.
2011. júl. 14. 18:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát, ha terhes, akkor nem tőled, ami cikibb, mint ha ettől esett volna teherbe... amúgy te a boxereddel pettingelsz? A pettingelés kézzel való izgatást jelent.
2011. júl. 14. 18:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy az oldal azért van,hogy kérdezzünk,és válaszoljunk,segítsünk másoknak..de azért már ilyen idióta kérdésekkel ne ingereljünk már másokat,és te se alázz le magad,hogy ennyire buta vagy..
2011. júl. 14. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!