Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik penisz tipusba tartozol? (felmeres! Vajon melyik penisz tipusbol van a legtobb? ) (kep lent )
Figyelt kérdés
A regebi kerdes http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__17.. amikor ezt a kerdest fel tetem tudtam hogy van mert rgebben latam egy konyvben amire kb 2 napja veletlenul ujbol raakdtam egy konyvtarban ...
a felvezeto utan jojon a kep a konybol :
1 eredeti masolat : [url] [link]
2: egy kicsit atalkitva : [link] (a gyengen latokra is gondolva :) )
a 3 penisz tipus :
1. Tompa forma
2. Hajlitot
3. Hajóorr felfelé néző
2011. júl. 14. 17:00
1/52 A kérdező kommentje:
1 eredeti masolat : [link] (az url kod miat nem mukodik )
2011. júl. 14. 17:01
4/52 anonim válasza:
3 H
Hajlított, Hajóorr felfelé néző, Hatalmas.
6/52 anonim válasza:
Hajlított. És végignézve az a legesztétikusabb is szerintem a három verzió közül. :P
25/F
7/52 anonim válasza:
Nekem mint a hajóorr felfele néző, csak lefele néz...
8/52 anonim válasza:
Az enyém egyik se, hanem lefelé görbül :(
9/52 anonim válasza:
nekem is 3h!
Hajlított,Hatalmas,hÓRIÁSI
:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!