Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki mer az nyel!? Avagy ti megteszitek-e?
Természetesen a kérdés nőknek szól még mielőtt néhány vicces kedvű pasi is beírná, hogy igen. ;-)
Kort is írjatok légyszi!
Ez azoknak a válaszadóknak szól akik nem szeretik/nem akarják lenyelni, a szájukba engedni a szeretett barátuk nedvét..
Szóval.. szereted, ha nyal Téged a barátod, ha nyelvel elégit ki? azt hiszed, hogy annak olyan jo ize van mint a vattacukornak? azt hiszed, hogy belőled nem folyik ki semmi? Neked az jol esne, ha barátod miközben nyal néha kimenne kimosni a száját miközben nyal mert folyt rá a nyelvére a testnedvedből? neked jol esne, ha az elélvezés pillanatában arra kellene figyelned, hogy a párod, hogy menekül a nedvedtől?
Gondolom nem esne jol.. nemigaz?
22:51
Érdekes, ilyet még nem hallottam. Nekem nem kaparja soha. És igazából azt se nagyon tudom elképzelni, hogy hogyan nem bírod az összeset lenyelni. Nem olyan nagy adag az, egy nyeléssel simán lent van a végén az egész.
megteszem
de vicces, mert egészen 2 évvel ezelőttig ódzkodtam tőle, jöhetett a számba de mindig köpködtem utána, viszont mikor megismerkedtem a jelenlegi barátommal akkor egy pillanatig sem merült fel bennem a kérdés, hogy nyelek e vagy sem... úgy látszik meg kell találni a megfelelő partnert és akkor mindenki nyel ;D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!