Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen a jó nő? Mindkét nem válaszát várom!
Jó hülye kérdés...
Kinek mi??Aháby féle ember annyi féle ízlés,valakinek a molett csajok jönnek be,valakinek a vékonyak,de ezt még lehetne ragozni,viselkedés,hajszín,stílus és egy csomó minden alapján.
A jó nő: határozott, intelligens, szenvedélyes, kompromisszumképes, gondoskodó, odafigyelő, empatikus, érzelmileg érett, megfontolt, a lelkében béke van, magabiztos, nőies (nem hisztis, tud nevetni és sírni is, romantikus), jó humorú, dolgos, élvezi a szexet és szereti a párját, ért a házimunkához/főzéshez, megfelelően képes felkészíteni a gyerekeit az életre mind érzelmileg és értelmileg
Testileg: se nem csontsovány, se nem túlsúlyos, lehetőleg izmos/erős (nem elesett), EGÉSZSÉGES, igényes, tiszta, méltóságteljes, beragyogja a szobát
Most ennyi jut eszembe
25/F
Mindenkinek más az ideálja.
Nekem pl az a jó nő aki egyátalán hajlandó szóbaállni velem:D
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:05
Mondasz valamit :D
Én is így vagyok ezzel!
Igen. Hülye kérdés!
Sokan azt mondják "nem létezik tökéletes ember"... Én azt gondolom, hogy létezik. Csak az a nem mind egy, hogy melyik szemszögből nézed! :) Lebontva: Nincs mindenki számára tökéletes. A tökéletes nőt/férfit csak a saját női/férfi idálod jeleni. Másnak teljesen más.. :D 17/F
Nem értek egyet azzal, hogy hülye kérdés. Mert megfogalmazható az, hogy melyek azok az általános értékek, amiktől egy nő nő lehet. Akkor nem nevezhető egy "lány" nőnek, ha még nem nőtt fel! És ez nem életkortól és magasságtól függ, mert lehet egy sokat megélt, magas EQ-val rendelkező 18 éves lány éppen annyira nő, mint amennyire hisztériás, éretlen, gyermeteg lélek egy 40 éves...
Szerintem a felnőttség, az érettség kérdése nem függ a nemtől, se attól, hogy az illető mit gondol magáról. Mert sokan dobálóznak azzal, hogy ők érettebbek a koruknál, de ez sokszor csak üres egoizmus. A kérdést az dönti el, hogy az illető egy konfliktushelyzetben hogyan képes helytállni, hogy mennyire képes rugalmasan és gyorsan kezelni az élet dolgait és főleg hogy mennyire képes kifejezni a saját érzéseit a másik felé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!