Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőmmel most fekszek majd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel most fekszek majd le először, nálluk fogok aludni. Aktus előtt letusoljak?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Tussoljáll le nállukk.
2011. júl. 14. 16:29
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
igen, tussolljáll lle nálluk, majd lehetőleg kenndd be magad üvegszilánkos erőspistával, és toljadnekije!
2011. júl. 14. 16:32
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
szerintem meg NE FÜRGYÉ LE !
2011. júl. 14. 16:33
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Nehogy letusolj! Nem tudtam, hogy az első aktust megelőző három napon nem szabad tisztálkodni? Pedig ezt mindenki tudja...
 5/12 anonim ***** válasza:
Persze hogy tusolj le,főleg ilyen melegben...Meg higiénikusabb persze ha orálisan kényeztetitek egymást.De ne tervezz sztem előre,majd alakul ahogy kell:)
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Persze h tusolj! -jó alaposan Legyen elképesztően szexi illatod! Fújj magadra parfümöt is, de ne olyan durván, hogy ha csókolgatja a tested akk a tele menjen a szája a parfümmel
2011. júl. 14. 16:40
 7/12 A kérdező kommentje:
kicsit kellemetlen lesz a szülőkkel összefutni egy szál törölközőben..
2011. júl. 14. 16:46
 8/12 anonim ***** válasza:
ne ott tusolj hanem otthon. ha meg reggelről mész akkor meg nem fognak meglepődni h este letusolsz mielőtt ágyba bújsz. én mindig tusolok este. különben meg nem kell össze futnod velük törcsibe, ha beviszed magaddal az alvó cuccod, mondjuk egy boxert meg egy pólót
2011. júl. 14. 16:54
 9/12 anonim válasza:
Sard le! Tusolj nyugodtan!
2011. júl. 14. 16:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Ilyen kérdés után nyugodj bele, hogy nem fog menni elsőre. Főleg, ha így eltervezitek, hogy "Na, akko' most feküdjünk lefele!".

Igen, fürödj le, alap, hogy ápoltak legyetek, a kellemetlen szagok eléggé elveszik a kedvet bármitől.

2011. júl. 14. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!