Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 4 éve ismerek egy férfit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éve ismerek egy férfit eggyütt buliztunk évek óta 1 hónapja 2-es ben maradtunk és ittunk lefeküdtem vele. Rá két hétre megint kettesben maradtunk már nem ittunk és így is szeretkeztünk most pedig nem tudom mire vélni ezt?

Figyelt kérdés

Nem akarom kiadni az érzéseim de vajon jelent az valamit hogy pia nélkül is összebújtunk?

Azóta nem igazán merünk egymás szemébe nézni...Ez mit jelent?Megbánta?Nem vagyok egy kibeszélős tipus.

2011. júl. 14. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet meglep majd amit írok, de az emberek néha szexelnek úgy is, hogy nem isznak előtte alkoholt. Bezony-bezony, van ilyen.
2011. júl. 14. 16:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem ez volta kérdés de köszönöm a gyors választ
2011. júl. 14. 16:06
 3/4 anonim válasza:
Hát lehet akármennyi idő ismerettség után is csak egy szeretői kapcsolat, de pontosat csak akkor tudsz meg, ha veszed a bátorságod, és belemagyarázod a szemébe hogy mit érzel/megkérdezed hogy mit óhajt Tőled.
2011. júl. 14. 16:12
 4/4 anonim ***** válasza:

egyelore erzesekrol szo nincs. Az hogy pia nelkul is kavart veled csak arra bizonyitek hogy jozanul is vonzonak tart, tehat nem csak egy reszegen-elmegy tipusu csajnak tart.

Erzesekrol meg korai lenne beszelni amig nem jartok, nem randiztok...

2011. júl. 14. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!