Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Szeretitek popiba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szeretitek popiba vagy csak muszájból csináljátok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Utóbbi...
2011. júl. 14. 15:23
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
nem szeretem ezért nem is csinálom
2011. júl. 14. 15:26
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Milyen muszájból? O.o

Ha nem akarom, akkor nem csinálom, nekem egyik kan se fog parancsolgatni.

2011. júl. 14. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem. Ha nem szeretném nem csinálnám muszájból se.
2011. júl. 14. 15:34
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem csináljuk popsiba még muszájból se. Mindkettőnk szerint undorító, még alapos mosakodás után is.
2011. júl. 14. 15:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem és nem csinálom.A párom sem szeretné.

Kíváncsi vagyok aki szereti mit szeret benne.Nem kötekedésből csak nem értem.

2011. júl. 14. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem és mi csináljuk is alkalomadtán. Nincs benne semmi undorító - persze megfelelő higiéniával -.

Akinek nem tetszik, az meg ne csinálja, muszájból semmi értelme sincs és csak káros lehet lelkileg/testileg.

29/L

2011. júl. 14. 16:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

megfelelő higéniával kicsit sem undorító (a fürdés mellett nem árt ha a lány aznap kihagyja az ebédet, vagy legalábbis kevesebbet eszik.. most ez nem trollkodás, komolyan :) ) feltétlenül beszéljétek meg a pároddal előre, hogy tényleg akarja, OLYAN NEM LÉTEZIK HOGY MUSZÁLYBÓL!! ez nagyon fontos. bíznia kell benned, és teljesen ellazulnia. használjatok síkosítót, mert itt nincs mi nedvet termeljen, eredetileg nem erre volt tervezve ez a bejárat! :D Ajánlott - pláne első alkalommal - 1, 2 majd egyre több ujjal szoktatni az érzéshez, ellazítani, és csak utána ténylegesen behatolni.

Sok nő azt hiszi fájni fog, ám ha a pasi elég óvatos, maximum az elején lesz szokatlan, de nem fájdalmas, és utána még élvezni is fogja, komolyan :P remélem segítettem, jó szórakozást (de óvatosan ^^)

2011. júl. 14. 20:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!