Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek a száj melletti / fölötti anyajegyről (szexepil)? Csúnya? Esetleg tetszik?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 15:10
1/8 anonim válasza:
Szexi tud lenni, de nyilván csak ha szép lányon van és illik hozzá.
3/8 anonim válasza:
Miért erőltetett? :D Gondolod ráfeszített, és direkt növesztette? :D Szerintem leszedni vagy vastagon lealapozózni lenne erőltetett...
4/8 anonim válasza:
nem azért erőltett, hanem mert már mindkiére azt mondják, hogy az szexepil, pedig vkinek rohadt gázul áll és undorító.
5/8 anonim válasza:
nabasszus, nekem pont ilyenem van (természetes), és így kell megtudnom hogy csak "erőltetem" hogy ott legyen! :)
6/8 anonim válasza:
nekem van a szájam felett anyajegy. bár szerencsére kicsi, így nem sokan szokták észrevenni, de aki igen annak ált. tetszik!
7/8 anonim válasza:
szerinte írtó szexi tud lenni
az én barátnőmnek is van és odavagyok érte :)
8/8 anonim válasza:
Az én barátnőmnek is van, és nekem tetszik. 15f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!