Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet kapni valami nemi betegséget, ha kinyaltam egy csajt és lyukas a fogam?
Figyelt kérdés
előtte nagyon berúgtam, véletlen ki is nyaltam a csajt, de nem ismerem valami jól, kérdés, hogy lehet-e valami bajom?2011. júl. 14. 14:57
1/5 anonim válasza:
A lyukas fogadtól függetlenül el lehet kapni.
2/5 anonim válasza:
A fogadnak semmi köze hozzá,de el lehet nyalással kapni.A nyelv alatt szokott jelentkezni a szemölcs például amit szikével kivágnak és összevarrnak.
3/5 anonim válasza:
A lyukas fogad már így is tele van bacival. De persze, bármit elkaphatsz tőle még az "év fogsora" díj tulajdonosaként is.
4/5 anonim válasza:
Hogy a faszba lehet véletlenül kinyalni valakit?
5/5 anonim válasza:
igen,lehet bajod,a fogad valószinüleg kb 2-3 nap után elkezd feketedni,majd punci szagot fog árasztani,végül az összes fogad megfertőződik,és kihullanak,kivéve egyet.szar lesz utána egy foggal szotyizni. -.-
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!