Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » (Lányok) Szerintetek ez jó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molnár Richárd kérdése:

(Lányok) Szerintetek ez jó?

Figyelt kérdés

17 évesen 18 cm, enyhén lefele görbülő pénisz...

Vélemények!?

2011. júl. 14. 13:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
semmi baja, nekem balra görbül :D
2011. júl. 14. 13:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem fel, 14F, 16cm
2011. júl. 14. 13:38
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
Lefele? Nem hangzik valami gusztán... Én pénzért se feküdnék le veled. 19/L
2011. júl. 14. 13:39
 4/11 anonim ***** válasza:
XD
2011. júl. 14. 13:40
 5/11 anonim ***** válasza:
max a végén seggberakhatod magadat :P
2011. júl. 14. 13:45
 6/11 anonim ***** válasza:
61%

Miért van az, hogy minden napra jut egy 20 éven aluli szerencsétlen aki a pö.csével van elfoglalva. Ez valami betegség vagy mi a szösz? Nem bírnak kapcsolatot teremteni a másik nemmel, max msn-en, képtelenek csajozni, du.gás helyett bökdösnek a f@szbúkon stb. És a legnagyobb problémájuk a pö.csük mérete, a ször léte nem léte, a spermájuk mennyisége stb. Nem értem, hogy miért nem világos, hogy a csajok totál nem ilyen szempontok szerint választanak párt, és totál lesz@rják, hogy merre görbül a f@szotok.

24/l

2011. júl. 14. 13:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha az utcán két lábon járó péniszek mászkálnának férfiak helyett, nők helyett meg két lábon járó vaginák, akkor valószínű, hogy mindenki a legszebbet, legjobbat akarná.

Viszont emberek vagyunk, és nem pénisz alapján keresünk magunknak párt!

21L

2011. júl. 14. 13:48
 8/11 anonim ***** válasza:
10/9, mert görbülhetne felfele is 20L
2011. júl. 14. 13:57
 9/11 anonim válasza:
hát én pl. így leírásból nem tudom megmondani hogy "ez jó-e"...én vizuális típus vagyok szal látnom kell a dolgokat...és ezt minden perverz gondolat nélkül írom...hello
2011. júl. 14. 14:13
 10/11 anonim ***** válasza:
FOGJÁROK MÁR FEL, HOGY EZ NEM NORMÁLIS!! Egy rutinműtét és megoldódik a probléma. Engem tuti zavarna ha a barátom pö.cse jobbra-balra áll. Ezt a tartóizmok nem egyforma hosszúsága okozza. 5 perc kb a korrekció, kényelmesebb, hónapokig azon stresszelni a lány előtt, hogy bénán áll. Ráadásul a lánynak sem okozol fájdalmat pl. egy lefelé görbülő karddal.. 18/l
2011. júl. 14. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!