Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény erről fiúk lányok? Szerintem kipróbálhatja mindenki!
Egyik nap porszívóztam bikiniben és valami por ráment a bugyimra és porszívóval leszívtam róla, ám de pont ott középen :$ De mikor odatartottam a csövet és elkezdtem szívni valami fenomenális érzés volt :$ Utána elkezdtem játszadozni ott középen miközben porszívóval szívtam a nunimat :$ Csajok nektek volt már hasonló élményetek? Vagy kipróbálnátok? :P Fiúknak is tudom ajánlani nagyon jó érzés :P
23/L
:O Ezt kipróbálom!
Anyám eddig mindig piszkált, h miért nem porszívózom a szobám minden héten, na asszem ezentúl naponta hallja majd a porszívózúgást, örülni fog! :$ XDDD
22/F
Oks! :D
De ha beszorul a királykobra, jössz, és segítesz kiszabadítani! :P Ha már egyszer te ötleted volt... xDD :P
22/F
Majd gondolj erre mikor hozzászoktál az ilyen intenzív ingerekhez és normál módon már nem élvezed..
Amúgy nem tudom, pasinak hogy gondoltad, nekem talán a makk fér bele, de az elég érzékeny. A csőbe meg beleszorulna ha nem izgalmi állapotban tenném bele. :S
Mellesleg milyen porszívótok van? Mert a miénk elég erősen szív.
Nem vagyok rászokva erre a módszerre csak jó néha kipróbálni ilyeneket is :)
Am sima normál porszívónk van de közép szívóerőn próbáltam ki és nagyon élveztem :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!