Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a szexet. Mit tegyek?
34 éves nő vagyok, párkapcsolatban élek 4 éve.
A szex sosem volt számomra a "legjobb dolog a világon", nem az hogy nem szerettem...de nem annyira izgatott.
A gond az, hogy így nehéz együtt élni egy pasival, hogy egyáltalán nincs kedven szexelni. Ez nyilván őt eléggé kiborítja, amit meg is értek.
Fogamzásgátlót szedek /betegség miatt/, de előtt is nulla volt a libidóm. Nőgyógyászati betegségem van, mióma meg endometriózis, de nem érzem olyan egyértelműen, hogy fáj mikor szeretkezünk.
Van másnak is ilyen gondja? Mit kezd a helyzettel? Hogyan lehet ez megoldani hosszútávon?
Köszi!
Nekem ugyan nincs semmi egészségügyi problémám,de a többi ugyanaz mint nálad.Nem kívánom.
Én 21éves vagyok,3éve kapcsolatban.Próbálj sokat gondolni a szexre,hogy milyen lenne ha a párod simogatna,ha szexelnétek.Egész nap iktass be pár ilyen fantáziát,nekem néha megjön a kedvem tőle.
Vagy ha szexel kapcsolatos dolgokat olvasok(női magazinokba),akkoris van hozzá egy pici kedvem:)
Ha pedig szexeltek,akkor ne hagyjatok ki több nap szünetet,mergt akkor úgy érzem ellustulok(?),kevésbé kívánom.
Szia! Itt jelenleg 58 szextippet találsz. Mindenféle egyszerűt, megvalósíthatót. Ha mindig ugyanazt csináljátok, az is elvehette a kedved a szextől.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!