Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Análszextől aranyér? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Análszextől aranyér? Mit tehetnék ellene? Mikor múlik el?

Figyelt kérdés

Szörnyű nagy butaságot csináltam, ugyanis irtózom az anális szextől, szerintem mindennek megvan a maga helye, mindezek ellenére tegnap este kicsit elromantikáztunk párommal, előkerült egy üveg pezsgő... na és úgy alakultak a dolgok, hogy megtettük. Rettenetesen megbántam, amint felfogtam, mi is történt. :( Most meg azt érzem, hogy valami van "ott"... szerintem kijött az aranyerem. :( Kicsit de érezhető. Mit lehet ez ellen tenni? Aki járt már így, az csinált valamit vagy magától elmúlt? Mennyi idő, mire rendbe jön? Ami biztos, hogy én többet ilyet nem csinálok. :(

Csak normális válaszokat légyszi.

2011. júl. 14. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

rendbe fog jönni nyugi, csak kell neki egykis idő, nem is kell kenned semmivel. pár nap és jobb lesz..:)

am puszta kiváncsiságból a párodnak mekkor a szerszámja, és hány évesek vagytok?

2011. júl. 14. 11:29
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Remélem tényleg rendbe jön. :(

Én 21 éves vagyok, párom 26.

Vastagságra nem tudom, de elég vastag neki, hosszra pedig állítása szerint 20 cm körüli. Tehát nagy! :(

2011. júl. 14. 11:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Ja rendbe jön csajszi ne parázz :)

De buták vagytok hogy csináltátok....mondjuk sok mindenkibe megvan a gondolat. Páromat is érdekli. De fáj neki sose jutunk el odáig.

Neked milyen érzés volt?

26F

2011. júl. 14. 11:34
 4/8 anonim ***** válasza:

uhh,,,,az tényleg nagy.

rem szeret annyira, hogy megérdemelte ezt az "ajándékot" tőled...:D

nyugi vissza fog huzodni, semmi baj, akkor kéne aggódnod, ha vérezne, meg fájna. Pár nap és kutya bajod se lesz mint ahhyog írtam.

u.I.: kicsit irigylem a párod...:)

2011. júl. 14. 11:35
 5/8 napietus ***** válasza:
aranyérkenőcs, lehet kapni a patikában. de az aranyér csak kezelhető, nem gyógyítható, máskor is bármikor kijöhet.
2011. júl. 14. 11:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Sajnos tényleg egy idióta voltam! :(

Azt tudom, hogy őt már foglalkoztatta a gondolat egy ideje, de nálam ennél az egyszeri kipróbálásnál megáll a dolog, ez biztos. Őszintén szólva kicsit kellemetlen volt de ki lehetett bírni, hazudnék, ha azt állítanám, hogy kifejezetten élveztem. Inkább csak elment egynek. Amikor már benne voltunk, úgy voltam vele, a kedvéért most az egyszer egye fene, de aztán kértem, hogy hagyjuk abba. Az alkohol ugye butít, így jártam. :(

Nekem ennyi még sok is volt, nem akarok 30 éves koromra pelenkát hordani.

2011. júl. 14. 11:40
 7/8 anonim ***** válasza:
41%
Vegyél aranyér kenöcsöt a patikában és akkor gyorsabban gyogyul és teljesen.Legközelebb meg jobban nyalja ki a párod vagy krémezd be és akkor nem fog fájni és csináljátok nyugodtan mert azért jol meg van csinálva a végbél és nem kell pelenka.
2011. júl. 14. 21:47
 8/8 anonim ***** válasza:
41%
A pelenka hülyeség, amit azok találtak ki, akik utálják az anális szexet, hogy elvegyék mindenki kedvét tőle. Az egyetlen reális veszélye az aranyér, ha erre hajlamos vagy, és nem elég óvatosan csináljátok.
2011. júl. 14. 23:37

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!