Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A 'spriccelős orgazmust'...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 'spriccelős orgazmust' hogyan tudom magamnak elérni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 11:02
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Segítsek? 15f
2011. júl. 14. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Ritka.Eléggé fel kell rá izgulni és van akinek sose sikerül.
2011. júl. 14. 11:08
 3/7 anonim ***** válasza:

a csajomnak majdnem sikerült megcsinálnom...legalábbis sztem, mert nagyba ujjazom, ugye közben simogtom, csókolgatom, stb, és egyszercsak "húzd ki húzd ki, mindjárt bepisilek!"

kihuztam az ujjaim, és egyből rohant is pisilni.

mondjuk nemtudom összefügg-e a kettő?.....

2011. júl. 14. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Összefügg, csajomnak sikerült. Éppen szexeltunk és mondja, hogy gyorsabban... és hirtelen ki spriccelt a farkam mellett, kihúztam és odadorzsoltem... sikositoval
2011. júl. 14. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:
15f
2011. júl. 14. 11:24
 6/7 anonim ***** válasza:
43%

Sajnos ki kell ábrándítsalak. Ez 14-15 évesen nem fog sikerülni, ugyanis ahhoz egy teljesen érett női szervezet kell, hogy a hormonjaid és egyebeid megfeleljenek ehhez.

A barátnőmneke próbáltunk összehozni ilyet, de 17 éves koráig nem jött össze. Azóta már bármikor.

2011. júl. 14. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Ehhez adottság kell, nem tudja bárki megtanulni. A nők egy jelentős része egyáltalán hüvelyi orgazmust képtelen elérni, pedig egész életén át próbálkozik. És ettől hol van még az, hogy spricceljen is közben?

Egyébként én azt sem értem, hogy miért akar manapság egyre több nő spriccelni. Attól az orgazmus nem lesz jobb. Vagy ez valami kisebbrendűségi érzetből fakadó vágyakozás, mivel a pasik alapból tudnak spriccelni?

2011. júl. 14. 23:53

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!