Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Baj ha egy lány perverz?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 10:39
12/17 anonim válasza:
figyelj ha annyirra perverz vagy akor vegyél fel msn re zir2009@windowslive.xom
13/17 anonim válasza:
Mit értesz perverznek? Rász@rik a melledre?
14/17 D Power válasza:
Nekem bejön, mint Gvazinak a Limbó láz. És nem a 38'C lázta gondolok.
15/17 anonim válasza:
"Persze egészségesen perverz."
Egészséges és perverz egy mondatban? Aki perverz, eleve nem lehet egészséges. Amúgy nem kéne egy ilyen hülye k.rva, mert pusztán egészséges perverzitásból még az én s.ggemben köt ki a műbráner, vagy egyszerre hat másik faszival dugatja meg magát, miközben nem vagyok otthon.
16/17 anonim válasza:
Ha társaságban vagyunk, akkor ne flörtöljön mással, és ne engedjen más pasiknak.
De az ágyban jó is ha perverz ^^
17/17 KenderLovag11 válasza:
Isten áldja a perverz nőket
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!