Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is vonz, hogy kiverje másnak és viszont?
Figyelt kérdés
Régóta érdekel milyen másét kiverni. Azonban sose próbáltam ki, hiszen nincs kit megkérni rá. Van barátnőm, de nem merem elmesélni neki, hisz tuti hülyén nézne rám. Magam is furcsának tartom.2011. júl. 14. 09:08
1/12 anonim válasza:
Engem is vonz a dolog!
SP voltam,sziasztok!
4/12 anonim válasza:
Imádom a brét!
Ha a számba van akkor is,és SP barátomét is!
Fluor Tamás
5/12 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok, hogy a babi néni vagy a buktás emberke mikor jön:D
A való világban, ha találkozl egy haverral, gondold el, hogy most bek..d a f..t. Kívánod? Majd írj.
6/12 anonim válasza:
LÁTOM a válaszadókból, hogy sok az unatkozó, de azért izgatja őket, azért írnak ide:)
7/12 anonim válasza:
09:25---->magadról beszélsz..:D
8/12 anonim válasza:
Engem is érdekel a dolog vagyis vonz. A kérdésedet is elolvasva sokak fejében lejátszódik a dolog, hidd el nekem :D
Nem vagy te furcsa csak kiváncsi és vágysz egy kis extrémitásra, vagy nem érdez azt hogy kielégíted a barátnődet, egy pasinál biztosabbak a jelek :D
9/12 anonim válasza:
Irj egy emailt, és megoldhatjuk. 15F, joghur7@gmail.com
10/12 Gábris94 válasza:
persze, engem is vonz msn-emre felvehetsz nyugodtan megbeszéljük :) :) gabor.ruckel@windowslive.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!