Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek izgató tud lenni, hogyha a szátokba verik?
Figyelt kérdés
Én kifejezetten szeretem beindulok tőle sokszor mielött elmennék is erre gondolok, hogy majd a számba veri. Nagyon jó érzés tud lenni meg ahogy csapkodja vele a szám a párom. Ő az első akinek ilyet megengedek, 3éve vagyunk együtt
20L
2011. júl. 14. 08:42
2/9 A kérdező kommentje:
Hehe, köszi :)
2011. júl. 14. 08:44
3/9 anonim válasza:
én jobban szeretem, hogyha leszopom, és lenyelem.. :)
4/9 anonim válasza:
Szerintem azt kellene szeretnetek, ha nem írnátok ezt le... Mert a gettóban tuti ez a téma, de itt ne már.
5/9 anonim válasza:
Én kifejezetten utálom! A gondolattól is felfordul a gyomrom...:S
De az orális szexet imádom! Adni is és kapni is! :) :P
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Izlések és pofonok. Az izt utálom lenyelni nem szoktam de maga ez a szitu jó
2011. júl. 14. 11:36
9/9 anonim válasza:
jó, mert Neki jó. de engem inkább a vízzel teli üveg izgat ilyenkor, másfél litert minimum ráküldök.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!