Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mennyi ideig bírják ki szex vagy maszturbálás nélkül?
Azt nem tudom, ha épp nem lenne barátom akkor meddig bírnám, de mivel van ezért csak ebben a tudatban azt mondom, hogy van h. egyből kívánom.Ha annyira jó volt a szeretkezés akkor vagy még aznap vagy másnap már jöhet a következő menet.Kibírni bármeddig kibírom, csak marha sz*r érzés.Ilyenkor megpróbálom lefoglalni magam, vagy gyórsan lefekszem aludni(alvás után nem kívánom)
26/l
Én mielőtt elvesztettem volna, több mint 20 évig kibírtam. Mondjuk mostanában eléggé rákaptam az ízére...:)
23/L
Én egy napig se bírom maszturbálás nélkül.
14L
Sokáig. Volt egy időszak amikor naponta többször is maszturbáltam, volt olyan hogy egy hónapig eszembe se jutott. Meg vannak nők akik valamiért egyáltalán nem is tudnak elélvezni, gondolom ők akár évekig is megvannak nélküle.
22/N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!