Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lol, nagyon durva! Szerintete....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lol, nagyon durva! Szerintete. K lehetséges?

Figyelt kérdés
A rádióban mondták, hogy ember, reggel, este 10 másodpercig beszélt a f@rkához, hogy nőjj!, meg ilyenek, és fél év alatt 8 cm-t nőtt neki. Az orvosa is azt mo.dta, ez lehetséges.
2011. júl. 14. 01:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
jaja én a karórámnak mondtam hogy mukodj! és müködik! jó persze a farkamon is tudok igazítgatni csak rákiáltok edit mode! és a kedvem szerint formálhatom
2011. júl. 14. 02:26
 12/17 anonim ***** válasza:
előzőnél a pont xD ezen besirtam
2011. júl. 14. 02:41
 13/17 xD csajszi válasza:
ez kajak igaz.... én a múltkor elkezdtem ordibálni a mellemmel, hogy legyél nagyobb, aztán nagyobbis lett.. 1 év múlva... mert megnőtt érted? mert megértem... sőt... nekem van az osztályba a legnagyobb... -.- szánalmas kérdéseket feltesztek... am meg a kutyám meg azért kergette a farkát, hogy rövidebb legyen... szóval.. ;)
2011. júl. 14. 04:09
 14/17 anonim ***** válasza:
En 25 eve szuggeralom, hogy kicsit novekedjen, de ugy tunik, ez megmakacsolta magat...:D:D
2011. júl. 14. 09:41
 15/17 anonim ***** válasza:
pontosabban mit is mondjak a farkamnak?
2011. júl. 14. 19:48
 16/17 anonim ***** válasza:
majd beszélek a seggemhez meg a hasamhoz, hogy "fogyj" :D hátha beválik
2011. júl. 15. 00:56
 17/17 A kérdező kommentje:
Csak akkor működik, ha tényleg el is hiszed, hiszel abban, hogy mukodik
2011. júl. 15. 01:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!