Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiú vagyok, miután elélvezek mindig fáj a hasam! Másnak is így van? Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 01:13
11/19 anonim válasza:
Igaza van az elöttem szólóhóz,mert másnak is van ilyen,hogy a szex után vagy esetleg már a szex elött begörcsöl vagy fáj a pénisz felett.... Ha nagyon sűrűn fáj,irány doki =)
12/19 A kérdező kommentje:
Kicsivel felette és baloldalt fáj, orvoshoz meg nehéz lenne eljutnom.
2011. júl. 16. 01:35
13/19 anonim válasza:
Nekem akkor szokott fájni, ha sokáig visszatartom :D de akkor is csak alul fáj, ott a mittudomén hol, a gyárnál XD
14/19 anonim válasza:
Nagyon valószínű, hogy van egy kis húgyúti fertőzésed.Ha nem javul a helyzet: Orvos. antibiotikum megoldja a problémád.
15/19 anonim válasza:
ma 02:05: nekem is akkor szokott, főleg, amikor hosszasan maszturbálok és sokáig húzom az orgazmust. Volt már, hogy egy másfél órás maszti után buszoznom kellett, mert nem tudtam a bringára ülni :) (egyébként azzal járok)
16/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Egy kicsit pontosabban kellene meghatároznod a fájdalom helyét. A has, egy elég nagy terület. A fájdalmaid jellegét és idejét is pontosan meg kell mondanod, azt, hogy hasító, szúró vagy inkább feszítő fájdalom érzésed van-e.
Azért fontos tudni, mert bizonyos fájdalmak természetesen jelentkeznek, mások viszont betegségre utalhatnak. Ha kiegészíted a kérdésedet, akkor tőlem pontos választ kapsz. (Figyeld a megszólítást.)
17/19 anonim válasza:
az alhasad fáj, és azért van mert túl sokszor csinálod
18/19 anonim válasza:
Nem szabadnak magadnak feldugni vaspálcákat
19/19 A kérdező kommentje:
Baloldalt a combom felett kicsivel, és úgy kb fél óra alatt múlik el, és olyan hasító érzés.
2011. júl. 18. 20:44
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!