Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Rajtam nem segitett a zuhanyr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Rajtam nem segitett a zuhanyrózsa. Jo érzés volt de nem lett orgazmusom töle. Meg kicsit sokáig folyattam a vizet és az apám rámkopogott, hogy sok lesz a víz számla . Valami tippetek lenne számomra?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 23:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert kézzel nem megy ?
2011. júl. 13. 23:59
 2/6 anonim ***** válasza:
mégis hány éves vagy? 12-13 ?
2011. júl. 14. 00:06
 3/6 A kérdező kommentje:
ha 12 éves kis szar lennék akkor nem irék ide!!
2011. júl. 14. 00:17
 4/6 KaTriinn ***** válasza:

A zuhanrózsa pedig jó. Próbáld erősebben megnyitni a csapot, langyos vízzel és a másik kezeddel pedig húzd szét az p*ncid és ugy engedd oda a vizet. Ne csak egy helybe legyen, néha közelíts, néha távolodj, körkörösen. És amikor jó akkor hagyd egyhelyben.

Egyébként olyan orgazmusod nem lesz tőle, mint ha kézzel csinálnád, szóval annyira nagy csodát ne várj majd! Sok szerencsét! :))

2011. júl. 14. 00:22
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!!
2011. júl. 14. 00:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Tudok egy jobbat. Tekerd le a zuhanyrózsát, hogy ne spricceljen szét, hanem 1 vékony sugárban folyjon a víz. De csak nagyon kicsit nyisd meg a csapot, ne túl erősen. Sokkal intenzívebb érzés. Így éltem át anno az első orgazmusomat. De ha kellemetlen érzés akkor vedd még gyengébbre, vagy ne erőltesd.
2011. júl. 14. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!