Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 idétlen kérdés. Nem szeretem leszopni. Ez baj? :-S
Figyelt kérdés
a barátom egyfolytában ezzel idegesít hogy neki jó érzés de szerintem undoritó főleg ha beleélvez a számba o_O2011. júl. 13. 23:31
31/35 anonim 

válasza:

1.Ha szereted nem undorodsz tőle, 2. ha csak a spermától undorodsz, hát nem muszáj azt lenyelni,még csak a szádba se kell engedni
végeredmény: nem szájjal elégíted ki, viszont előjátéknak nincs is annál jobb,így ha utána szeretkeztek,nem megy a szádba a sperma..probléma megoldva:)
32/35 anonim 

válasza:

Ok, hogy ha szereti a pasiját, akkor megteszi. De ha a pasija is szereti őt, akkor nem erőlteti/kér tőle olyat, amit ő sem akar.
33/35 A kérdező kommentje:
mint már mondtam a spermától undorodom nem tőle nem a farkától szóval a sperma a gond és eddig 1x engedtem h a számba élvezzem de rémes volt azóta a hasamra élvez vagy a melleimre...baj az ha undorodom attól hogy a számba menjen a spermája? :S
2011. júl. 14. 13:05
34/35 anonim 

válasza:

Dehogy baj. Szerintem mindenki undorodik valamitől. Te éppen ettől. Nem gáz. :)
35/35 anonim válasza:
az előző pasim meg volt bolondulva az orálért, én viszont nem nagyon akartam megtenni, mert vhogy nem jött be, nem erőltette, viszont majdnem mindennapos téma volt (egy idő után konkrétan megundorodtam a pasitól, de ez más téma) a mostani párom viszont nem nagyon szokta mondogatni, szóval csak akkor csinálom, ha kedvem van, és le is nyelem, mert miért ne. nem mondom azt, hogy megszokás kérdése, de azért van benne vmi :)
remélem segítettem vmennyit :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!