Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasit, de miért ugyan?
Figyelt kérdés
Következö a helyzet,van egy lány mostanaban elég gyakran talalkozgatunk,nem szeretm és ö sem.Csak valahogy nagyon megkedveltük egymást és mindig mikor talizunk csokolozunk,fogdosodunk.következö a gond.ha a lába közé nyulok érzem,hogy élvezi de csak ruhna keresztül haggya,tegnap ien hajszalvékony tigris vagy párducmintás ruga volt rajta és szinte megujaztam ruhan keresztül ugy haggya,de ha bekartam nyulni neki a ruha elá ugy nem haggya,finoman tudtomra adta,hogy élj.de ez miert lehet?lehet azert mert még szüz?és fél???vagy mi lehet a a baj? kérlek normalis valaszt adjatok,és jobban lányokra vagyok kivancsi2011. júl. 13. 23:15
1/10 anonim válasza:
Hány éves vagy te? Hány éves a csaj? Hol csináljátok mindezt? Ezek nélkül nem lehet válaszolni!
2/10 gggTt válasza:
Érdekes, lehet hogy csak gusztonyoz
3/10 A kérdező kommentje:
20 vagyok én és a lány 16 éves. ezt épenségel parkban,nála,nálam.
2011. júl. 13. 23:25
4/10 anonim válasza:
Nem engedi mert láttya a hejesírásod....
5/10 anonim válasza:
"Nem engedi mert láttya a hejesírásod...."
Gondolom csak poénból írtad így ezt a mondatot.
6/10 A kérdező kommentje:
Cseréljünk helyet,és meglásuk te,hogy boldogulsz mikor telefonrol kell irnod.ráadasul érintös telefon amiben van wifi,a lány 16 éves és pedig 20 vagyok.
2011. júl. 14. 09:54
7/10 anonim válasza:
hát egy parkban én se engedném:D előtte össze-vissza tapogattál mindenféle retkes dolgot,utána meg be akarsz nyúlni a bugyiba??van fogalmad róla mennyi bacit szedhet össze így a csaj és milyen "jó" fertőzéseket kaphat?? gondolkodj..ha nála/nálad vagytok,akkor meg lehet h csak fél h a szülők rátok nyitnak..
8/10 anonim válasza:
"Nem engedi mert láttya a hejesírásod...."
Igen én és poén...a rossz helyesírásra nincs pardon.
Hagyd a csajt, kicsi még az neked, keress 20 vagy idősebbet aki hajlandó a magát odaadni neked...
9/10 A kérdező kommentje:
Valóban kicsi a lány,de kinézetre 20 nak is kinézz és elég fejlett.szal azt nem ertem,nem haggya,hogy ruha altt nyuljak be neki,de viszont ruhán keesztül haggya.lányok voltatok már ien hejzetben?Ja és ruhan keresztül megfogja a farkam,söt boxeren keresztül is,de már be nem nyulni.na ez miert van? xd lehet kicsi?és nem tudja mit akar?
2011. júl. 14. 14:11
10/10 anonim válasza:
Hej barátom...hagyja...így helyes....figyelj már oda, ez az egyik legszebb nyelv a világon.
Igen, még nem érett a dologhoz, bátortalan de kíváncsi is.
Ha Ő kell? adj időt neki....no és ne a parkban, nyilvános helyen, hanem valami zárt kuckóban....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!