Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok az egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok az egyik barátomba, ő viszont csak egy jó kis szexet akar, lefeküdjek vele?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 22:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
mert nem tudom utána hogy állnánk egymáshoz, félek, hogy nagyon fájna a dolog...
2011. júl. 13. 22:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha elfogadod azt, hogy ő tulajdonképpen csak kihasznál, és te is úgy gondolkodsz és akarsz egy jót szórakozni, akkor azt mondom, hogy feküdj le vele. De csakis akkor ha felnőtt fejjel gondolkozol és nem fog tönkretenni a hiánya vagy a csalódás, hogy ő ugyanúgy fog veled bánni mint előtte, tehát nem fog szeretni.
2011. júl. 13. 22:25
 13/17 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Éppen ezt mondom, ne tedd meg!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 13. 22:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Hogy mennyi sok sületlenséget összetudnak hordani-.-" Akkor se tedd meg! Nem lesz könnyebb, sőt! Hidd el nem éri meg. Legyen eszed.
2011. júl. 13. 22:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Az embernek ilyenkor nincs esze...hiszen szerelmes. Én is az vagyok, és ha ő kérne arra, hogy feküdjünk le gondolkodás nélkül megtenném, de utána belegondolnék, hogy nem elég az, hogy szeretem és így sem lesz belőle semmi, hanem akkor még egy élménnyel több, és részedről nem is akármilyen élmény lenne, sokkal nehezebb lenne a felejtés mint előtte.
2011. júl. 13. 22:30
 16/17 anonim válasza:

Na akkor én elnézést kérek hogy 15évesnek gondoltalak!! Rendben 19vagy csak HÜLYE !!! Most komolyan gondold már végig azt mondod szerelmes vagy az egyik barátodba de ő csak szexet akar!! Most már milyen barát az aki csak meg akar dugni csak megjegyzem !!

Szóval ha esetleg bele is mennél gondolkodj már egy kicsit te lehet hogy "szereted" de neki te csak egy barát vagy akivel max egyszer jó lenne egyet kefélni !! Csak itt az a baj hogy ennél semmi több max nyomtok egy jót aztán ennyi ki ki megy a maga útján! De utána te milyen sz.rul éreznéd magad gondold csak végig lefekszel vele esetleg ugye még jobban beleszeretsz neki meg nem kellesz!!!

Magyarul kib.szol magaddal!!!

2011. júl. 13. 22:41
 17/17 anonim ***** válasza:

"Most már milyen barát az aki csak meg akar dugni"

Legalább őszinte. Most jobb lenne, ha hitegetné, de közben nem érez iránta semmit?

Tedd meg nyugodtan, de ne reménykedj, hogy hirtelen beléd szert, mert nem fog.

2011. júl. 14. 01:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!