Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom folyamatosan otthagy szex után. Ez normális?
Figyelt kérdés
Az még megérthető,hogy ha mondjuk lent vagyunk a nyaralójukban,és mások kint vannak és mi meg csak felmegyünk ..mert akkor tényleg oké öltözzünk,siessünk mert lent vannak. De amikor ketten vagyunk,akkor is folyamatosan. Kb fél perc után felpattan különböző indokokkal. Hozok enni,hozok inni,vagy csak úgy kimegy..sosincs az,hogy fekszünk,átölel stb. Említettem neki ezt,de nem mondott rá igazán semmit,nem kaptam kielégítő választ. Szerintetek miért lehet?2011. júl. 13. 22:11
1/9 anonim válasza:
Nekem is elmegy a kedvem mindentől azután. Ez teljesen normális, természetes a férfiaknál, miután könnyítettek magukon.
3/9 ***verus*** válasza:
Ez hülyeség az első választ adótól, mert nem minden pasi ilyen, az én barátom mellettem fekszik még egy csomó ideig, majd kb fél óra után vagy később megyünk le zuhanyozni, utánna meg ha olyan kedvünk van folytatjuk tovább, vagy eszünk iszuk, éppen ami jön, de az hogy ott hagyjon engem, és hogy ez tejesen természetes ezzel nagyon nem értek egyet. Szerintem lehet ő ilyen vagy utánna tényleg vágyik kajálni vagy inni, vagy a mosdóba, meg kell érteni, vagy megkérdezni tőle hogy miért megy el, és nem megelégedni egy értelmetlen válasszal.
4/9 anonim válasza:
Én alszok utána vagy elszívok egy cigit, nemtom én magányra vágyom utánna...De nem mindig csak olyan barátnőimnél akik iránt nem éreztem úgy. Ha követ a csaj akkor nagyon fel tudom húzni magam olyankor nagyon bunkó vagyok :S Nem egyszer fordult elő hogy megsértődve elrohant.
5/9 anonim válasza:
Ez van. A lelkem mélyén nekem is mehetnékem van utána. De erőt veszek magamon és kicsit átölelem, mellette maradok. Kicsit "idomítsad" :-D Szépen növeld az időt, amíg melletted "kell" lennie. Szóval a barátodban még az ösztönök dolgoznak, de biztos lehet rajt segíteni. Oldjátok meg! Ha kell, tartsd ott. Bilincseld az ágyhoz. :-) Azt egyébként is élvezné biztosan. :-D
6/9 anonim válasza:
Ha megvárja, hogy te is elélvezz akkor lehetséges hogy ő nem híve a szex után az ölelkezésre, simogatásra…
Ha pedig nem várja meg csak ő elélvez és lelép különböző indokokkal akkor minden jel arra utal, hogy az a célja az együttlétetek során, hogy saját magát kielégítse tehát így felmerülhetne benned a kérdés vajon ő tényleg szeret? Nem csak azért van veled hogy neki jó legyen?
7/9 anonim válasza:
Én inkább első válaszadóval értek egyet, minden férfi miután könnyített magán mindentől elmegy kedve ha ott marad az max annyit jelent h nem akar megbántani...de igen is semmihez nincs kedve...csak lustulna inkább akkor a férfi...
8/9 Lois Griffin válasza:
Az én barátom sem hagy ott engem soha. Bár tény, hogy átvált készenléti üzemmódba. :D
De szerintem semmi ok az aggodalomra. Lehet, hogy ő tényleg szimplán ilyen fajta.
9/9 Johnny B. Goode válasza:
Ehh, "női baromságok"...
Már nagyapáink is megmondták, hogy szex utána a nő csak zavar :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!