Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szőrös vagy borotvált punci?
Bocsi, hogy nőként válaszolok, de ha belegondolok, milyen sok betegségtől óv meg a szőr a szeméremajkaim környékén, akkor maradok szőrös! Végre gondolkodni is kellene, nem butaságokat kérdezni. Az a szőr évezredek óta ott van. Volt az ősanyáinknak, volt a nagymamáinknak és nekünk is. Nyilván nem azért nő oda, hogy "kib*szok már az emberekkel", hanem inkább nagyon is komoly védelmi okkal! Ha tetszik, ha nem, a természetes dolgok sokkal egészségesebbek.
Mondjak durvábbat? Hagyd szőrösen és csak vízzel mosd! Sikítasz? Nem kéne. Gondolkodásra a fejedet használd, ne a szemedet (amivel idétlen cikkeket olvasol a life.hu-tól a velvet-ig). Én attól sikítottam, amiket ott olvastam. Borzalom, ahogyan mindenhol zúdítják az emberekre a trendet: reklámokban, filmekben, újságokban, magazinokban, webes felületeken. És a legfélelmetesebb, hogy az emberek elhisznek nekik.
A "borotvált punci" valójában NEM egészséges, NEM normális. Viszont NAGYON beteg állat pedofiloknak való és NAGYON tönkreteszi a bőrt ÉS a hüvelyt, mert bejutnak a kórokozók.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!