Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 11 éves öcsém lehet, hogy érti a "Nekem kukim van neked nunid van, gyere rakjuk össze amink van" dalszöveget?
Azért a szexualitásban kérdezem mert a fiúk véleményére vagyok kíváncsi, és tudom hogy a ti fejetek már 13-14 évesen ezen jár! És 11 évesen? Az öcsém rajong azért az idióta Fluorért, az meg most csinált egy ilyen klipet... Még nem hallotta, de tuti fogja, és félek mert még nem akarom hogy tudja ezeket a dolgokat...
16/L
98%, hogy érti. Én 11 évesen mindent tudtam már. Ez természetes. Ne aggódj. Viszont Fluorról szoktasd le mert az egy gány...
F/17
Szia!
Magyarázd el neki, hogy az igazi lányok nagyon gáznak találják ezt a Fluor nevű förmedvényt (pfej, azóta fogkrémből is csak menteset használok, mióta ez az embernek csúfolt jószág """zenél""" :S), és hogy ez nem zene, hanem divat-zajhalmaz. Mutass neki igazi zenekarokat, olyanokat, amiknek van mondanivalójuk, amik zeneileg is odavágnak. Lehet, hogy most még nem fogja érdekelni őt, de talán rádöbben majd idővel, hogy igazad van :)
22/F
Nem tudom, ki az a "Fluor", de ilyesmiről már a Rammstein is énekelt pár éve:
"You’ve got a pussy
I have a dick
So, what’s the problem
Let’s do it quick"
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!