Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel bolondíthatnám meg a párom?
Hmmm :) Végülis nem rossz ötlet a bekötött szem, bár magamból kiindulva nem is a legjobb... :$
Persze ez valószínűleg egyedi 'hülyeségem'... :D Röviden annyi, hogy én pl bekötött szemmel, vagy totál sötét szobában mindig hihetetlenül hamar megyek el... valahogy túlságosan izgat a dolog, úgy érzem, hogy nagyon "rossz" / "perverz" így az egész... ha érted, mire gondolok... :) De ezzel tényleg lehet, h nem sokan vannak így :D És igen - hihetetlenül hamar alatt TÉNYLEG hihetetlenül hamart értek... töksötétben volt már, hogy egy percig sem bírtam, pedig egy átlag menet 15-20 perc nálam (előjátékot nem számítva). :D
22/F
A kötözés viszont kifejezetten tetszene! :) Persze párod nem ismerem... :))
22/F
......Most nehogy már mi mondjuk meg hogy mit csinálj:DxD
majd ami jól esik és készxD
Nekem a finom harapdálások is tetszenének :) Persze nem kifejezetten érzékeny területen.. :P :D Nyak, váll, stb, kar, stb :)
22/F
Mármint az említett területek azok szóba jöhetnek pl :D Így értettem... most így elolvasva nem volt egyértelmű :)
22/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!