Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem élvezem a szexet! Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem élvezem a szexet! Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok 3éve élek szexuális életet. Összesen két partnerem volt , az egyikük jelenleg is a párom. Még soha nem életem át orgazmust hüvelyi úton. Egyedül csikló izgatással de azt is nagyon nehezen. Sose szoktam magamat izgatni , és nem is fogom. A barátomnak nem mertem elmondani hogy nem élvezem a szexet félek, attól amit mondana. Neki azt mondtam mindig hogy én is élvezem. Nem tudom miért nem élvezem. Segítség!
2011. júl. 13. 15:15
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Én is ebben a cipőben járok, nem tudom élvezni, csak csikló orgazmusom volt eddig. Finoman célozgattam a barátomnak h jobban szeretem ha izgatja a csiklóm szex közbe.

Ez az a dolog amit mindenképpen meg kell vele beszélned h tudjatok rajta segíteni. Biztosan megfogja érteni, és megpróbál tenni érte h jobb legyen neked is :)

2011. júl. 13. 15:18
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

De magát a szexet se élvezed, nem érzel semmit közben (mert nekem pl maga a szex sokkal jobb, mint az orgazmus, mert a szex tovább tart...), vagy csak orgazmusod nincs? Amúgy nekem se volt még soha hüvelyi orgazmusom 4 év alatt, de én a csiklóm izgatásától két perc alatt elmegyek...

Amúgy a párodnak ne hazudj. Lehet megtenne szegény mindent, hogy neked jó legyen, de így nehéz lesz, ha mindenről azt hiszi, hogy jó... 23L

2011. júl. 13. 15:19
 3/30 A kérdező kommentje:
Igen, de attól is félek ,hogy eddig mindig azt mondtam neki hogy én is nagyon élvezem, és nem tudom , hogy fog reagálni rá ha azt mondom neki hogy bocs soha nem élveztem igazán :S
2011. júl. 13. 15:21
 4/30 anonim ***** válasza:
83%

1., A nők kisebb része képes a hüvelyi orgazmusra. Ez teljesen normális és általános.

2., "Sose szoktam magamat izgatni , és nem is fogom" - akkor ne is várj sokat. A szexet, a testedet meg kell tanulni, ki kell tapasztalni - mi és hogyan esik jól -, hogy használni tudd.

3., Ha nem mondod el, nem tud ő sem segíteni, nem fogja tudni, hogy neked az nem jó és nem fogja megtanulni, hogy hogyan legyen figyelmes veled.

Menj apácának ...

2011. júl. 13. 15:22
 5/30 A kérdező kommentje:
Úgy van hogy nagyon élvezem amikor izgat meg kívánom is és teljesen begerjedek, és mikor behatol élvezem akkor is egy darabig de a vége felé már inkább rossz mint kellemes. Már kb azt várom, hogy mikor lesz vége :(
2011. júl. 13. 15:23
 6/30 anonim ***** válasza:
10%
Te aztán k.rva őszinte vagy a pároddal! Ilyen csajom lenne elhajtanám a fenébe!
2011. júl. 13. 15:26
 7/30 anonim ***** válasza:

Akkor a párod sem egy nagy ász a szex terén, bocs. :)

Miből áll a szex nálatok, pl. onnantól, hogy kezded nem annyira élvezni?

2011. júl. 13. 15:27
 8/30 anonim ***** válasza:
hogy mennyire élvezed attól is függ hogy mennyire vagy felizgulva. sztem előtte nyaljon ki vagy akárhogy izgassa a csiklódat. amíg fel nem izgulsz, úgy jobban élvezed
2011. júl. 13. 15:27
 9/30 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű a dolog...

A probléma itt van:

"Sose szoktam magamat izgatni , és nem is fogom."

Ennek is különösen az utóbbi részével.

Miért érzed úgy, hogy ez valami rossz dolog / bűn? :) Vagy másképp kérdem: miért gondolod úgy, hogy SOSEM fogod izgatni magad? Teljesen úgy érzem, mintha undorodnál valahogy a masztizástól...

Szerintem a problémák valahol itt kereshetőek... illetve még arra tudok gondolni, hogy nem tudod elfogadni saját magad / a tested, és ezért van benned egy állandó feszültség szex közben is, ami nem enged teljesen kikapcsolni... ami pedig mindenképp szükséges ahhoz, hogy eljuss a csúcsra...

22/F

2011. júl. 13. 15:28
 10/30 anonim ***** válasza:

Én is 19 vok. Eddig 1 komoly kapcsolatom volt. De soha nem volt vele orgazmusom, de mindig azt mondtam h van... Eleinte azt hittem h az én hibám, meg nem akartam megbántani őt azzal h nem sikerült, majd legközelebb fog, gondoltam én... de végül is sosem sikerült, és már nagyon kellemetlennek éreztem volna beszélni vele és elmondani h még sosem sikerült... azóta már szét mentünk (más okok miatt)... Már bánom h az első pillanattól nem voltam őszinte vele... magamnak csináltam rosszat. :S

Ha magamnak csinálom akk szokott sikerülni, ha nem is mindig...

Sajnos nem igazán tudok neked segíteni. Ha a párod nagggyon megértő akkor megbeszélheted vele, különben elképzelhető h nagyon ki fog akadni... szerintem

2011. júl. 13. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!