Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem élvezem a szexet! Mit tehetnék ellene?
Én is ebben a cipőben járok, nem tudom élvezni, csak csikló orgazmusom volt eddig. Finoman célozgattam a barátomnak h jobban szeretem ha izgatja a csiklóm szex közbe.
Ez az a dolog amit mindenképpen meg kell vele beszélned h tudjatok rajta segíteni. Biztosan megfogja érteni, és megpróbál tenni érte h jobb legyen neked is :)
De magát a szexet se élvezed, nem érzel semmit közben (mert nekem pl maga a szex sokkal jobb, mint az orgazmus, mert a szex tovább tart...), vagy csak orgazmusod nincs? Amúgy nekem se volt még soha hüvelyi orgazmusom 4 év alatt, de én a csiklóm izgatásától két perc alatt elmegyek...
Amúgy a párodnak ne hazudj. Lehet megtenne szegény mindent, hogy neked jó legyen, de így nehéz lesz, ha mindenről azt hiszi, hogy jó... 23L
1., A nők kisebb része képes a hüvelyi orgazmusra. Ez teljesen normális és általános.
2., "Sose szoktam magamat izgatni , és nem is fogom" - akkor ne is várj sokat. A szexet, a testedet meg kell tanulni, ki kell tapasztalni - mi és hogyan esik jól -, hogy használni tudd.
3., Ha nem mondod el, nem tud ő sem segíteni, nem fogja tudni, hogy neked az nem jó és nem fogja megtanulni, hogy hogyan legyen figyelmes veled.
Menj apácának ...
Akkor a párod sem egy nagy ász a szex terén, bocs. :)
Miből áll a szex nálatok, pl. onnantól, hogy kezded nem annyira élvezni?
Nagyon egyszerű a dolog...
A probléma itt van:
"Sose szoktam magamat izgatni , és nem is fogom."
Ennek is különösen az utóbbi részével.
Miért érzed úgy, hogy ez valami rossz dolog / bűn? :) Vagy másképp kérdem: miért gondolod úgy, hogy SOSEM fogod izgatni magad? Teljesen úgy érzem, mintha undorodnál valahogy a masztizástól...
Szerintem a problémák valahol itt kereshetőek... illetve még arra tudok gondolni, hogy nem tudod elfogadni saját magad / a tested, és ezért van benned egy állandó feszültség szex közben is, ami nem enged teljesen kikapcsolni... ami pedig mindenképp szükséges ahhoz, hogy eljuss a csúcsra...
22/F
Én is 19 vok. Eddig 1 komoly kapcsolatom volt. De soha nem volt vele orgazmusom, de mindig azt mondtam h van... Eleinte azt hittem h az én hibám, meg nem akartam megbántani őt azzal h nem sikerült, majd legközelebb fog, gondoltam én... de végül is sosem sikerült, és már nagyon kellemetlennek éreztem volna beszélni vele és elmondani h még sosem sikerült... azóta már szét mentünk (más okok miatt)... Már bánom h az első pillanattól nem voltam őszinte vele... magamnak csináltam rosszat. :S
Ha magamnak csinálom akk szokott sikerülni, ha nem is mindig...
Sajnos nem igazán tudok neked segíteni. Ha a párod nagggyon megértő akkor megbeszélheted vele, különben elképzelhető h nagyon ki fog akadni... szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!