Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiak mit éreznek, mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mit éreznek, mikor feláll nekik?

Figyelt kérdés
Nagyon durván be vannak indulva, és szexelni akarnak, és rossz nekik ha akkor és ott nem megoldható a dolog? Most komolyan érdekel.. :D
2011. júl. 13. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát mivel fiú vagyok nagyjából tudom...Olyan mint a buszokon, amikor nagyon televannak megnyomnak egy szelepet és elkezd kiszivárogni és teljesen elmegy a kedvük a szextől.
2011. júl. 13. 15:05
 2/8 anonim ***** válasza:
nem tudom, nekem nincs olyanom, ami felálljon. :S max a hajam
2011. júl. 13. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Barátom néha észre se veszi, hogy kezd felállni neki, ha csak úgy fekszünk egymás mellett, én szoktam megérezni... bár lehet csak eljátssza az ártatlant, mert tudja, hogy beindulok tőle...
2011. júl. 13. 15:08
 4/8 anonim ***** válasza:
én pl olyankor csak a sexre gondolok szinte, bár nem feltétlenük sexre csak lányra.. (általában a barátnőmre) olyankor hajlamos vok kicsit perverzeb lenni, am meg olyan érzés hogy feláll és és kívánod a sexet és nem tudsz ellene tenni h ne álljon
2011. júl. 13. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Mit éreznek, ha feláll???

Mint amikor te simogatod magad, csak nem annyira erősen. Persze ha asexuális vagy, nem tudhatod.

2011. júl. 13. 15:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Csak egy hülye érzés a farkadon...Semmiben sem befolyásol, főleg nem a gondolkodásban. Jó lenne, ha valaki kényeztetné, meg lehet lenni nélküle is.

Izgasd fel magad picit, mondom.

2011. júl. 13. 15:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt amikor neked megduzzad a puncid és feszítve rádtör a dughatnék!
2011. júl. 13. 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt érzem, hogy gyorsan vízbe kell mennem a strandon, mert mindjárt észreveszik.. :D
2011. júl. 13. 17:19

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!