Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőnek, akinek a szájába élveznek lehet rákos megbetegedése?
Tudom hülye kérdés. De azt ugye tudjuk h a férfiból az ondóval távoznak rákkeltő anyagok. (ezért is jó pl. az önkielégítés).
De mi van akkor ha a nő szájába mennek el? Azok az úgy nevezett karcinogének ugyanúgy benne vannak a spermában. Szerintetek? Légyszi azért normális választ!
"Természetesen nem zárja ki, hiszen a rákos beteg nők 99,9%-ával előfordulhtott, hogy a szájukba élveztek."
Most őszintén hány nőnek nem élveztek a szájába ?
Akkor minden nőnek lenne rákos megbetegedése.
Ez baromság! Mármint összességében! Én nem tudom, hogy távozik-e rákkeltő anyag, de kétlem! Különben is mi a rákkeltő?! Mekkora mértékben?! A sperma inkább a tudomány szerint egészséges.
Szerintem az elektroszmog, az aszpartam a műanyagokból kioldódó bisfenolA sokkal veszélyesebb és rákkeltőbb mintha leszopnál 10000 férfit!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!