Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek az gáz ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gáz ha nem akarok szopni?

Figyelt kérdés
A barátomnak is megmondtam, hogy arra nem mostanában fog rávenni...:S szerintetek ezzel szereztem egy rossz pontot nála?:S
2011. júl. 13. 13:27
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
köszi a komit.:)
2011. júl. 14. 12:32
 22/23 anonim válasza:

Szia,na látom gond van.

Leírom én hogy beszéltem rá a barátnőmet mikor ő nem akarta vagy nem csinálta még.

1 lecke:"Ha nem akarod de nem akarsz csalódást okozni neki,próbáld meg úgy csinálni,hogy veszel valamiféle édességet.Én joghurtot,mézet csurgattam a hímvesszőmre és ő így már könnyebben megszerette.

2 lecke:"Először fontos,hogy ne egyből próbálj szopni,először csak nyaldosd,aztán szép lassan mintha nyalókáznál,szopogasd.De ne nagyon épp hogy csak a makkot kapd be.

3 lecke:"Ha már úgy érzed menni fog,bekaphatod az egész hímvesszőt.A fiúknál ez köztudott akkor a legjobb ha egy lány mélyen bekapja.(Mélytorok).

4 lecke:"Amikor már szopod a hímvesszőt,a kezeddel is besegíthetsz.Húzogasd.

Na de minek is írom én le neked,hisz elvégre ha használod az első gondolatom"használj édességet" akkor pár hét és profi leszel.

Bármi más kérdésedben írj a szuztelenito@freemail.hu privát emailre.

Üdv Zsolt.

2011. szept. 22. 23:40
 23/23 anonim ***** válasza:
Megtörtént végül? :D
2022. márc. 8. 20:03
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!