Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet legyőzni a szexuális vágyat?
Az a problémám, hogy a páromat én többszőr megkívánom, mint ő engem.Sajnos ő nem az a feláldozó típus,vagyis ha ő nem kívánja akkor abból sose lesz semmi.Van, hogy minden nap kívánom, van, hogy szeretkezés után is is még (főleg ha hamar elélvez,de független h. volt e orgazmusom vagy nem).Lehet nimfó vagyok, bár legtöbbször nem magát a szexet kívánom, hanem a páromat.Hogy lássam az arcát ahogy élvezi, hogy orálisan kényeztessem,aztán ....
Néha tökre kivagyok,persze lehet ha maszturbálnék könnyebb lenne,de nincsenek játékszereleim, az ujjam meg kevés ahhoz h. felizguljak.
Kedves kérdező én pont ilyen vagyok. folyton szexelni akarok,elötte után közbe...én emellett naponta maszturbálok is. Kielégülök de én még vágyom az érzésre és azért csinálom. Párom is szeteri de max egyet bir és fáradság miatt nem mindig áll neki.....Én olyan lány vagyok aki mindig szexre kész és sose fáj a fejem stb.....
20L
Kicsit kellemetlen h kapcsolatban élve vissza kell fogni a szexuális vágyat. :S Mármint előfordulhat ilyen pl ha az egyik fél utazik, vagy beteg stb, de ha nagyon különböző a libidó az nem jó.
Amúgy a sport segít rövid távon, de hosszú távon nem, ha valakinek nincs szex egyáltalán az életében. Hosszabb távon azt olvastam valahol a "kreatívkodás" segít (festés, szobrászkodás, akármi). ilyenkor a vagy egy része az alkotásban "ölt testet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!