Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezt most mire véljem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most mire véljem?

Figyelt kérdés
Van egy nős ember van 1 családja . 30 éves én 15 nekem udvarol . és kérdezget az orális szexről megengedném -e neki mert a felesége nem rajon az ilyenekért megmondta a szemembe hogy nagyon teccem neki és ha lefeküdnénk belém szeretne elvinne egy messzi hejre ahol nem ismer minket senki budapestre . ez jelent valamit ?
2011. júl. 13. 12:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Aztán kitudodna és a férjes anyuka csak egy kellemes lágy hangulat lesz ahoz képest, hogy még a szüleidtől is fogsz kapni. Nem lekváros buktát fogsz kapni:D Okos lány nem rosszalkodik.
2011. júl. 13. 13:00
 12/16 anonim ***** válasza:
fake ...:D minket idegel ez a fa.szkalap -.- xD
2011. júl. 13. 13:01
 13/16 skarma ***** válasza:

Asszem ez egy újabb unatkozó hülyegyerek fake kérdése... lehet hogy ugyanaz írogatja őket?

Mindben egy tinédzser r.ibanc van, aki pénzért bármire hajlandó... ez elég átlátszó...

2011. júl. 13. 13:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Meg akar fektetni. Csináld csak, látom nincs sok eszed úgysem. Viszont az hogy elvisz egy messzi helyre ahol senki sem ismer titeket, nos az simán jelentheti azt is hogy elad k.rvának kisázsiába, vagy épp ő maga akar futtatni. És akkor mások is meg fognak fektetni. Azt is fogod élvezni? Idióta...
2011. júl. 13. 13:51
 15/16 anonim ***** válasza:

te sem vagy teljesen ép agyilag.:') 15 évesen ilyenen gondolkozni-.-"

én még a barátommal sem feküdtem le ennyi idősen, nem hogy még ilyen vén faszokkal.: )

2011. júl. 13. 16:47
 16/16 anonim ***** válasza:
lehet fake, de az a szomorú hogy vannak téll ilyen idióták.
2011. júl. 13. 16:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!