Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kedvenc pózok ha szexeltek? Gorsan durván vagy lassan finoman szeretitek? 20L
A gyorsat nem csípem, mert elzsibbadok tőle. A durvát azért nem csípem mert elfáradok tőle. A lassút pedig azért nem, mert attól meg lekókad. Szóval a normál tempó finom az, ami nálam a frankó.
Általában úgy volt eddig kivitelezve a dolog,hogy igény szerint először úgy csináltam ahogy a lánynak jó aztán, ha az nagyon elütött attól ami nekem is akkor miután ő elélvezett átváltottam arra ami nekem jó. Ha meg hosszú ideig szerettük volna csinálni, akkor mindenféle volt.
lovagló,kutya!
vagy ha fáradt vagyok akkor a farkas póz a legjobb!
Hát nem tudom, van akinek ez berögződött tempóval megy, mindig ugyanúgy? Kezdek furcsán nézni embertársaimra.
A dolog helyzetfüggő: van amikor gyorsan, van amikor durván (megdugós, baszós formában), van a mikor lassan érzékien átélve minden percet és a két véglet minden kombinációja akár egy együttlét alatt is.
Póz? Másik hülyeség ... van hogy egymásnak esünk és ugyanabban a pózban megy le az egész, van hogy tízen pár póz van egy együttlét alatt. És akkor még nem beszéltünk az extrém helyekről, amelyek mindegyike esetleg sajátos elhelyezkedést kíván (kocsi, fürdő, konyhaasztal, stb.)
A kutyapózzal vigyázzatok, mert a kormány azt tervezi, hogy a gyakran kutyapózban sexelőket ebadó megfizetésére kötelezi!
És ez nem vicc!
:D
Vagy de...
:D
"Lány alul szigorúan."
Részvétem a barátnőidnek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!