Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha túl gyakran csinálom, egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha túl gyakran csinálom, egy idő után már nem lesz annyira élvezetes? Csináljam kevesebbszer?

Figyelt kérdés
Szinte minden nap maszturbálok, van hogy egy nap többször is. A G-pontomat szoktam ingerelni, meg ritkábban a csiklómat. Félek, hogy majd később nem lesz olyan jó... Hagyjam abba? 14/L
2011. júl. 13. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
hagyjad, mert a puncikobold begurul, és többet az életben nem fogod élvezni!!
2011. júl. 13. 11:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon jó.. maximum hányszor masztizzak, hogy ne legyen kára?
2011. júl. 13. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódjál nem lesz semmi bajod! Ha jól esik, hat csináld - egészségedre!
2011. júl. 13. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:
akkor csináld, mikor jólesik, és megvan a lehetőséged (nem a buszon vagy:D) egy időben én is nagyon sokszor kívántam,csináltam is, aztán alábbhagyott a vágy, aztán megint kívántam. valódi szexszel meg nálam úgy van, hogy minél többet csinálom, annál többet kívánom :p
2011. júl. 13. 12:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindennap eszel, az is káros! Ha így folytatod akkor el fog kopni a gyomrod! :D

Elárulom, hogy a véres kidörzsölésen kívül semmi káros nem lenne napi 100 masztiban sem, max a végkimerülés miatti sokkos állapot! :D

2011. júl. 13. 14:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Ööö, oké. XD
2011. júl. 14. 11:06

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!