Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi adja vissza leginkább a szex érzését, behatolást?
Figyelt kérdés
Tehát azt az érzetet, amikor egy pénisz behatol egy vaginális, anális területre. Miként lehetne megtapasztalni házilag, vagy egyszerű módon? Vicceket most tegyük félre!2011. júl. 13. 10:33
2/8 anonim válasza:
amúgy lehetetlen elképzelni, hogy egy f*sz alakú valami is visszaadja? vibrátorról nem hallottál?
3/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy én férfi vagyok. És mi adja vissza leginkább az érzést hogy behatolok!
2011. júl. 13. 10:39
5/8 anonim válasza:
Házilag???Háziasszony.Spórolj egy fleshlight-ra,ha már végképp lemondtál a nőkről.
7/8 A kérdező kommentje:
Na, várom az értelmes váalszokat! :)
2011. júl. 13. 21:50
8/8 anonim válasza:
Házilag?
Én találtam a hűtőben egy egész csirkét... egészen jó volt ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!