Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért van a pasiknak gusztustal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van a pasiknak gusztustalanúl nagy hasa?

Figyelt kérdés
Egyszerüen nem értem, vonzó, nem kövér, ápolt pasi és mégis olyan hasa van, hogy legyaláz egy 7 hónapos terhes nőt. Gusztustalan. Nem is beszélve az idősökről akik már a nadrágot sem tudják begombólni. Valaki tudja mi okozza ezt? Betegség vagy csak egyszerüen az igénytelenség és lustaság?
2011. júl. 13. 10:13
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
sztem nem kéne általánosítani !!! Egy csomó gusztustalan dagadt nő is rohangál az utcán am meg lehet h egy 50 éves pasinak már nincs ideje úgy a testével foglalkozni mint régen hiszen már van családja felesége gyereke és munkája és ez sztem nem lustaság ennyi idősen megnéznélek téged is h 50 évesen milyen gusztustalan fonnyadt karod és segged lesz xD
2011. júl. 13. 10:16
 2/33 Smartguy86 ***** válasza:
46%

Idővel az anyagcsere lelassul. Aki nem sportol, annak elsőnek a hasára rakódik le a felesleg, mivel az van a legközelebb a májhoz és a gyomorhoz. A szervezet meg nem akarja messzire szállítani, mivel az plusz energia lenne.

Szóval végülis igen: igénytelenség, lustaság. Aki sok cukrot eszik, annak hízik főleg a hasa, mivel a gyorsan felszabaduló szénhidrátokat így rakja el gyorsan a szervezet, ha nincs rá szükség (pl sport miatt).

2011. júl. 13. 10:16
 3/33 realMesos válasza:
sör, lerakódik a gyomorfalra és kövérit
2011. júl. 13. 10:19
 4/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ.Én biztos, hogy nem tudnék így kimenni az utcára főleg nem strandra. Rendszeresen mozgok és sportolok pedig semmi baj az alakommal. Strandra menni és ilyeneket látni hát nem is tudom.
 5/33 anonim ***** válasza:
Tisztelet a kivételnek...akartad írni ugye?!:)) A kor előrehaladtával a legtöbb férfi ereszt egy kis (vagy nagyobb) pocakot. Ez nem betegség, nem igénytelenség. A nők sem néznek ki mindig olyan jól (tisztelet a kivételnek ugyebár). Sok nő elhízik szülés után főleg, akkora feneket növeszt mint egy lavór, és így tovább. Valamilyen szinten persze kordában lehet tartani a testsúlyt, illetve a kinézetet. De ez elég egyénfüggő, és alkati dolog. Tudod a gének, meg a hajlam!
 6/33 anonim ***** válasza:
Előző: butaságot beszélsz, az, hogy ki hova hízik, kizárólag GENETIKAI adottságoktól függ. A nőknél többnyire csípőre combra rakódik a felesleg (körte alakú), férfiaknál inkább hasra (alma alakú elhízás). Ritkább, de előfordul a ropivégtagú, pókhasú nő, illetve az egyenletesen elhízott férfi. Szóval egyrészt van ebben nemi jelleg, másrészt egyedi alkati kérdés.
2011. júl. 13. 10:22
 7/33 anonim ***** válasza:
Gusztustalanul, idősekről, begombolni, egyszerűen...
 8/33 anonim ***** válasza:

Elsőnek igaza van. Egyébként a hajam égnek szokott állni a mai kiscsajokon: kivillanó hasika ami gusztustalanul lóg, mintha fél tucatot szült volna, mellette meg lógó hájacskák buggyannak ki.

Szóval ne általánosítsunk. Nekem pl. szép lapos hasam van :-P

9/33 anonim ***** válasza:
Előzőként a 10:16-os válaszolót értettem!
 10/33 Smartguy86 ***** válasza:

10:22 - Érdekes mód mégis az van, hogy aki nem sportol és a szervezete nem szállítja messzebbre a felesleget, az a hasi tájékhoz közeli zsírpárnákba kezd el hízni. Olyat még nem láttam, hogy valaki nem sportolt és elhízott, majd a vádlija és a felkarja kezdett el hízni...

Igenis van alapja annak, hogy a hasra rakódik le a felhasználatlan szénhidrát. Ez az oka annak is, hogy a cukorbetegeknél a legjellemzőbb a törzsi tájékú elhízás!

2011. júl. 13. 10:27
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!