Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs orgazmusom?
Figyelt kérdés
Nem volt se ujjazásnál, se szex közben, magamnak se sikerül sose, csak egyszer majdnem amikor magamnak csináltam. Nyalást még nem próbálta barátom, mert nem szeretné. Velem van a baj, vagy csak rosszul próbálkozunk? Mit tehetnénk?2011. júl. 13. 09:38
11/13 Smartguy86 válasza:
*linkeltem - bemásoltam :)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a linket, elolvastam. Nem vagyok se önbizalomhiányos, a testemet is elfogadom, barátom is tudja, hogy nem élvezek el, egyik se nagyon igaz rám, de azért köszi :)
2011. júl. 13. 15:26
13/13 anonim válasza:
Szerintem az lenne a legjobb, ha megismernéd önmagad. Azt, h hogy lesz orgazmusod, azt h neked mi a legjobb. Erre a legjobb módszer a zuhanyrózsa! :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!