Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben nem tudtam elmenni miért lehet?
hétvégén szexeltünk a barátnőmel és hát nem sikerrült elmennem a végén. Nekem ő volt az első. Hogyan csináljam hogy legközelebb sikerüljön?
18F
Lazulj el!!
És legyen kellő idejű előjáték is hogy izgalmi állapotba kerüljél már az elején!
Egyébként miért hagytátok abba ha nem mentél el?:O
Szóval ez volt az első alkalom?
Mert akkor hidd el egyáltalán nem baj. Te is rágörcsöltél gondolom h minden rendben legyen meg h h fog sikerülni, és ezért lehetséges.
Legközelebb szerintem már minden rendben lesz! Ezen nem szabad kiakadni, mert ha legközelebb meg az jár a fejedben h múltkor sem sikerült, mi van ha most sem fog, bla bla bla... akkor ismét nem fog sikerülni
Első válaszolónak: Azért mert megzavartak minket Szüleim hazajöttek és hát ezért hagytuk abba :D ...
Második válaszolónak: Igen ez volt az első és igen izgultam. Legközelebb megpróbálok nem izgulni. Amúgy barátnőm az fégig biztatott rendes volt... Habár azt kicsit furcsáltam hogy végig mosolygott habár én is :D de attól még izgultam...
Első vagyok!
Így már midnen érthető,legközelebb próbáljatok úgy időzíteni hogy legyen időtök több!És az nem hátrány ha tovább birod szeirntem!
Ne foglalkozz másokkal, ha lebuktok,akkor is szerintem nekik kínosabb lesz mint neked.Amúgy tényleg agyilag lehet h. nehezen élvezel el. Ilyenkor kapcsolj ki és élvezd az érzést és a látványt.Ha egyszerűbb zárjátok magatokra az ajtót, zenét hangosítsátok fel és kész.
Amúgy van h. a párom is nehezen élvez el, sőt van olyan h. fél óra megállás nélküli"küzdelem" után inkább abbahagyta mert teljesen elfáradt és nem tudott elélvezni.Ha nem tudsz elélvezni pihenj és még aznap próbáld meg, mert ilyenkor a spermiumok már mozgásban vannak, szóval ha pár óra múlva megpróbálod megint akkor valszeg már könnyebb lesz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!