Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex közben nem tudtam elmenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben nem tudtam elmenni miért lehet?

Figyelt kérdés

hétvégén szexeltünk a barátnőmel és hát nem sikerrült elmennem a végén. Nekem ő volt az első. Hogyan csináljam hogy legközelebb sikerüljön?

18F

2011. júl. 13. 08:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Lazulj el!!

És legyen kellő idejű előjáték is hogy izgalmi állapotba kerüljél már az elején!

Egyébként miért hagytátok abba ha nem mentél el?:O

2011. júl. 13. 08:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ez volt az első alkalom?

Mert akkor hidd el egyáltalán nem baj. Te is rágörcsöltél gondolom h minden rendben legyen meg h h fog sikerülni, és ezért lehetséges.

Legközelebb szerintem már minden rendben lesz! Ezen nem szabad kiakadni, mert ha legközelebb meg az jár a fejedben h múltkor sem sikerült, mi van ha most sem fog, bla bla bla... akkor ismét nem fog sikerülni

2011. júl. 13. 08:25
 3/13 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak: Azért mert megzavartak minket Szüleim hazajöttek és hát ezért hagytuk abba :D ...

Második válaszolónak: Igen ez volt az első és igen izgultam. Legközelebb megpróbálok nem izgulni. Amúgy barátnőm az fégig biztatott rendes volt... Habár azt kicsit furcsáltam hogy végig mosolygott habár én is :D de attól még izgultam...

2011. júl. 13. 08:32
 4/13 A kérdező kommentje:
Jah igen ha magamnak csinálom akkor is nehezen tudok elmenni miért lehet?
2011. júl. 13. 08:32
 5/13 Smartguy86 ***** válasza:
Lelkileg le vagy blokkolva. A szüleid biztos tabutémaként kezelik a szexet, pedig hát ők is csinálják, ha most itt vagy... Nevelési hiányosság...
2011. júl. 13. 08:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok!

Így már midnen érthető,legközelebb próbáljatok úgy időzíteni hogy legyen időtök több!És az nem hátrány ha tovább birod szeirntem!

2011. júl. 13. 08:44
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem az hogy tabu csak hát nem akartuk hogy úgy lássanak minket. Amúgy is szerintem tudják hogy mit csináltunk :D .
2011. júl. 13. 08:44
 8/13 Smartguy86 ***** válasza:
100%
Nem az, hogy lássanak :D Csak ha nem beszéltek róla, neked meg bűntudatod van, meg ilyen lelki blokkok, akkor azért nem tudsz ellazulni. Nameg azért sem, ha folyton arra fülelsz, hogy mikor jönnek meg, és nyitnak rád...
2011. júl. 13. 08:46
 9/13 A kérdező kommentje:
Lehetséges. Habár bűntudatom az nincs.
2011. júl. 13. 08:54
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz másokkal, ha lebuktok,akkor is szerintem nekik kínosabb lesz mint neked.Amúgy tényleg agyilag lehet h. nehezen élvezel el. Ilyenkor kapcsolj ki és élvezd az érzést és a látványt.Ha egyszerűbb zárjátok magatokra az ajtót, zenét hangosítsátok fel és kész.

Amúgy van h. a párom is nehezen élvez el, sőt van olyan h. fél óra megállás nélküli"küzdelem" után inkább abbahagyta mert teljesen elfáradt és nem tudott elélvezni.Ha nem tudsz elélvezni pihenj és még aznap próbáld meg, mert ilyenkor a spermiumok már mozgásban vannak, szóval ha pár óra múlva megpróbálod megint akkor valszeg már könnyebb lesz.

2011. júl. 13. 08:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!