Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogy csináljam? Mivel lehetne ezt helyrehozni?
Figyelt kérdés
az a nagy problémám ,hogy nem tud elmenni a barátnőm szex közben a számmal vagy a kezeimmel tudom kielégíteni azt mondja ,hogy nagyon jó neki a szex is csak nincs orgazmusa ez azért lehet mert én vagyok neki az első és amikor elvettem a szüzességét akkor elkapkodtam és nem úgy sikerült ahogyan terveztem ezt én nagyon sajnálom és valahogyan szeretném helyrehozni kérlek titeket segítsetek mivel lehetne ezt helyrehozni? hogy csináljam ,hogy ő is elmenjen?2011. júl. 13. 01:19
1/5 anonim válasza:
:((
Rossz ilyen egybefolyó szöveget olvasni. Nyugi.
Ha a szexben is így kapkodsz, nem csoda, hogy nem megy el :P
01) Hány évesek vagytok?
02) Barátnőd szokott masztizni? Akkor elmegy?
03) Miért nem kérded meg közben, hogy tetszik-e neki, ahogy csinálod? Amíg kialakulóban, nyugodtan megkérdezheted néha, h így tetszik mi? :$ Ezt szereted? :$ Stb...
"amikor elvettem a szüzességét akkor elkapkodtam és nem úgy sikerült ahogyan terveztem"
Emiatt mondjuk ne aggódj, általában így van... :))
22/F
2/5 A kérdező kommentje:
én 19 éves vagyok ő 17 hát szoktam csinálni neki a kezemmel és a számmal akkor elmegy azzal nincs bajom csak szex közben nem megy el
2011. júl. 13. 01:44
3/5 A kérdező kommentje:
csak azért idegesít ennyire mert szeretném hogy ha neki is ugyanolyan jó lenne az ez előtti barátnőim elmentek szex közben. nem tudok mire gondolni talán bennem van a hiba. 1 éve vagyunk együtt. lehet nem találjuk a közös ütemet? :D
2011. júl. 13. 01:47
4/5 A kérdező kommentje:
beszéltünk már róla vele is. de, ő azt mondja ,hoyg nem zavarja mivel kielégül és attól jó nagyon a szex csak engem rettenetesen zavar :( :((
2011. júl. 13. 01:50
5/5 anonim válasza:
Szerintem próbáljátok ki több pozícióban, és előtte fektess nagy hangsúlyt az orális kényeztetésére! :)
Ennyit tudok igazából javasolni... szerintem idővel belerázódtok :)
22/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!