Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek nagyon vékony a péniszem, ha vékonyabb mereven, mint egy wcpapírguriga természetesen karton része?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülye kérdés, de nekem elég vékony a péniszem, a lentebbi kérdéshez hasonló módszerrel a vaskosabb wcpapírgurigákba simán belefér a péniszem.

De ez egy elég szemléletes példa, ezért tettem fel itt ezt a kérdést, mert vastagságnál szerintem hatalmas eltérést jelent csak fél centi tévedés is.

Kb amúgy egy wcpapírguriga vastagságát hány centire tippelitek? -természetesen csak magára a karton részre gondolok, tehát nem úgy, hogy rá van tekerve a wcpapír. :D

Jah, 24/f vagyokielött a hülye fogalmazás miatt vagy tízzel kevesebbnek gondolnátok, csak már késő van. :)

Köszi a válaszokat.

2011. júl. 13. 00:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én írtam a pár kérdéssel ezalattit, de te eléggé félreértelmezhettél valamit, nekem épp az a gondom, hogy nem fér bele, nem az, hogy lötyög benne.. :D
2011. júl. 13. 00:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Csak nehogy azzal törölje ki valaki..
2011. júl. 13. 00:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem vastag, de írhatnál cmert is.
2011. júl. 13. 00:40
 4/11 A kérdező kommentje:

Tudom első, hogy mi a te problémád. :D De engem itt az érdekel, hogyha az enyém belefér, az nagyon gáz e?

A péniszem kerülete 11,5 cm, de azért érdekelne, hogy ki mennyire van tisztában egy wcpapírguriga átmérőjével, mert sokan dobálóznak itt az 5 cm minimum vastagságokkal...

a lényeg, hogy a péniszem leg szélesebb részén 4 cm széles, de laposabbb, íg a kerületből olyan 3,7 cm átmérőt lehet visszaszámolni.

2011. júl. 13. 00:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiságból megnéztem mennyi egy wc papír gurigának az átmérője bazz az majdnem 8 centi... mások örülnek ha olyan hosszú :D
2011. júl. 13. 01:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem a méret (vastagság/hosszúság) a lényeg, hanem, hogy hogyan használod! Kár, hogy ilyen hülyeségekkel foglalkoznak a pasik ahelyett, hogy a bambasági ráta csökkentésén ügyködnének!
2011. júl. 13. 03:11
 7/11 Názáreti Szent Jézus ***** válasza:
Wc papír gurigába dugdosod a fütyköst?xd
2011. júl. 13. 07:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Volt már hasonló kérdés korábban, így kíváncsiságból én is teszteltem. Az az igazság, hogy a WC papír gurigák sem azonos méretűek. Nekem volt amelyikbe majdnem belefért és volt amelyikbe egyáltalán nem. Szóval szerintem ez sem viszonyítási alap. De a lényeg, hogy annak megfeleljen aki használja és annak, akiben használod.
2011. júl. 13. 07:43
 9/11 A kérdező kommentje:

Az a 8 cm azért nem stimmel, és nem is értem hogy mérhetted, mert papírral együtt több, viszont a nélkül olyan 4-4,5 cm között vannak... :)

A hosszúságuk pedig 9-9,5 cm. :D

2011. júl. 13. 09:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Az éppen fogyasztott görögdinnyét átdöftem a késsel a kérdést elolvasva. Mi vagyunk mi, lovak, ba..meg?

Egyébként Távol-keleten állatfajták szerint osztályozzák a pénisz- és vulva (punci) méreteit, így elefánt férfi nem tud közösülni őz nővel, mint ahogy elefánt nőt sem elégít ki őz férfi. Vagyis nincs olyan méret, ami problémás lenne (orvosi esetektől eltekintve).

2011. júl. 14. 01:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!