Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez a "drogos" érzés szex után? (lent)
Figyelt kérdés
Párszor éreztem ilyet, és szeretném megtudni mitől lehet. Olyan érzés, mintha be lennék drogozva vagy nem tudom (hozzáteszem nem drogoztam még, de ha elképzelem akkor ilyennek). Mintha a testemen kívül lebegnék, és nem lennék önmagam. Olyan boldog érzés. Elég furcsa. Mi lehet ez?2011. júl. 12. 23:03
1/9 anonim válasza:
Teljes kielégülés, a Nirvana elérése.
2/9 anonim válasza:
Eufória.A "drogos" érzés más..Nagyon más..:))
5/9 anonim válasza:
az agyad boldogság/élvezet/kielégülés során heroin erősségű anyagot termel.ezért lehet az érzés.:)
6/9 A kérdező kommentje:
Sok endorfin szabadulhat fel a szervezetemben?
2011. júl. 12. 23:15
7/9 anonim válasza:
Nirvána hogy jön ide? A szerzetesek a Nirvánát szerinted faszverés útján érik el, vagy mi? :) Mellesleg az aszkéták örök szüzek.
Amúgy ez tudatállapot. Mint nyolc óra meló, teljes hangzavar után kiülsz a természetbe mást érzel, mintha kipihenten felébredsz az ágyikódból... szóval nincs ebbe semmi. Nem tudom a pontos biológiai működését, de feltételezem a hormon és idegrendszer az oka.
9/9 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Sok endorfin szabadulhat fel a szervezetemben?
pontosan.:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!