Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebböl még igazi barátság, vagy akár szerelem?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel egy ismerösöm bérmálásán találkoztam. Megmondtam neki, hogy szeretnék vele találkozni, nagyon szimpatikus volt. Rá egy héttel találkotam vele, náluk voltunk, ittunk egy kis pezsgöt, és nagyon jól elbeszélgettünk, nagyon sok közös témánk volt. Aztán elöjöttek a pikánsabb témák, a sex stb... Végül húztuk egymás agyát, és a végén a srác megcsókolt, majd eljátszottunk egymással, én leszoptam, ö kinyalt. De nem feküdtem le vele. Utána a srác megmondta, hogy jó nagy hülyeséget csináltunk, és hogy maradjunk barátok, menjünk el fagyizni, kajálni, sétálni stb.... Mert ö nagyon szivesen lenne a barátom(haverom).. és mondta, hogy írjak neki amikor szeretnék és akkor találkozunk. Írtam neki tegnap, de nagyon szükszavúan válaszolt, és egy kicsit lerázós stílusban írt, én úgy éreztem, de tény hogy sokat dolgozik nagyon elfoglalt. Amikor találkozunk mit tegyek, hogy kialakuljon köztünk egy jó barátság, vagy szerelem..? Amióta ez a dolog történt, vannak tabu témák amiröl úgyérzem nem beszélhetünk egymással, ez is zavar és nem csak engem, hanem öt is.2011. júl. 12. 22:35
1/6 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogyha vannak helyeírási hibáim, nincs hosszú ö betüm.
2011. júl. 12. 22:36
2/6 anonim válasza:
Szerintem így, hogy hamar engedtél neki sokmindent, így nem tud bízni benned.
3/6 A kérdező kommentje:
de az csak pillanatnyi megbotlás volt, ö is és én is megbántam, meg is beszéltük.. és hát ittunk is kicsit elötte.
2011. júl. 12. 22:46
4/6 anonim válasza:
ha én lennék a pasi, ez nekem annyit jelentene, hogy ha majd nem kis pezsgőt iszol és ott lesz egy másik pasi, akkor lehet megbotlasz megint mert most többet ittál eggyel... és mondanád: "jó, de ennyit még nem ittam"
5/6 anonim válasza:
Hát, a reakcióiból én erre következtetnék, de remélem tévedek. Szerintem tegyél úgy, mintha nem történt volna semmi, beszélj vele olyan lazán, mint mikor először találkoztatok, emlékezzen, hogy miért kedvelt meg.
6/6 ekeke válasza:
Tégy le róla, az ok sokminden lehet. Ha kivársz, még kiderülhet az is, hogy érdekled őt, de valószínűleg nem. Volt egy szép estétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!