Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk lányok, ez szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lányok, ez szerintetek jó ötlet? :$

Figyelt kérdés
Azt tervezem, hogy pasim átjön pár napra és van az a tejszínhabos játék, amikor lenyalják a másik testéről :$ ezt szeretnénk csinálni, de kicsit félek...szerintetek bevállaljam? 19/L
2011. júl. 12. 21:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tehát lenyaljátok a tejszínhabot egymás testéről és utána nem lesz szex???

Nekem van pár perverzióm, de ez elég ütős így ... :-P

2011. júl. 12. 22:29
 12/16 A kérdező kommentje:
ő is és én is szűz még...
2011. júl. 12. 22:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Ja, így már értem a kérdést, hogy miért félsz a tejszínhabtól. :)

Nekem nyalvánvaló.... izé, nyilvánvaló volt, hogy ha pár napra átmegy a srác, akkor nem csak bélyeggyűjteményt nézegettek.

Szerintem a barátod szerint is nyilvánvaló.

Úgyhogy vegyél egy csomag óvszert, ha nem akarsz kellemetlen helyzetbe kerülni. :)

2011. júl. 12. 22:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Bocs!

Ebben az esetben nem jó ötlet ...

Ez kimondottan szexuális játék, még általában az előjátéknál is több egy kicsit. Ebben az esetben szerintem ezt majd olyan alkalomra időzítsétek, amikor már ilyesminek is eljött az ideje ...

2011. júl. 12. 22:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó játék, akár legyen szex utána, vagy sem. Azért vannak más közös lehetőségek is a csúcshoz vezető útra, amelyek nem járnak a szüzesség elvesztésével :)
2011. júl. 12. 22:55
 16/16 anonim ***** válasza:
persze
2011. júl. 13. 09:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!