Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Annyira bűntudatom van.
A barátommal mikor szexelünk, akkor én mindig Robert Downey Jr-ra gondolok. Már nagyon bűntudatom van emiatt, lassan már a pasim szemébe sem merek nézni...Nem is tudom, hogy igazából szerelmes vagyok-e belé. :S Szerintetek szakítsak vele? Tudom, elég hülye kérdés...
L/18
Szerintem igen, van amikor az ember más perverz dologra gondol, és az természetes is -persze kizárólag, ha maszturbálás közben teszi ezt...
De, ha a párjával van, és közben gondol másra? -az egyáltalán nem egészséges dolog a kapcsolat szempontjából...
Kérdező! -mi lenne, ha kiderülne, hogy ő valami színész, vagy énekesnőről, esetleg a barátnődről fantáziál miközben együttvagytok?
24/f
Előfordul mindenkivel, nyugodj meg.
Mondjuk ha minden alkalommal, akkor azért elgondolkodtató ... :-(
De ha be tudod cserkészni Robert Downey Jr-t, akkor most dobd ki a srácot ...
Ha tudnám, hogy a barátnőm, csak azért van velem, mert a számára jobb pasit nem tudja becserkészni, én szakítanék vele. :)
24/f voltam ismét.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!