Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek annyira a sexet mint a fiúk?
nem tudom mit nem lehet a szexen szeretni.Aki nem szereti az elég hülye lehet :D
de a lányok is ugyanúgy szeretik mint a fiúk!!:)
L19
elözö
hidd el, hogy szeretnek ők is! :P
Annyira imádom azokat a válaszolókat, akik szerint az hülye, aki nem szereti.
Nekem még egy pasival sem sikerült eljutnom az orgazmusig, maximum pettingnél, és azt is csak kb havonta max 2x. Szeretem velük a szexet, de inkább csak mert nekik jó, és szeretem az aktuális pasimat. A mostanival néha még élvezem is, de előtte 100%ban nem volt jó. Most akkor hülye vagyok, mert a pasim szerencsétlen volt vagy mert genetikai hulladék vagyok, és abba a kategóriába tartozom, akinek NEM JÓ?
19/L
Van aki szereti van aki nem annyira, de a lényeg inkább az hogy a bnőd mindig midnenhol akarta nem jelenti azt h imádta a szexet! max veled. És szeretem a szexet de nem mindenkivel! Volt barátom akivel egyáltalán nem vt jó, ez igen nagy probléma, volt akivel jó volt de ennyi, és am ostani barátomat annyira nagyon szeretem h bármikor bárhol le tudom teperni, annyira szeretem h minden pillanatban kívánom! ez a fiúknál annyira nem de szerintem a lányoknál sokkal inkább érzelmi alapokon is dől el.Van akivel jó mert passzoltok van akivel kevésbé és van akit csak kicsit szeretsz és van akit annyira h bárhol bármikor mint a te vt bnőddel. Ennyi
L/18
Lilo babaa egyezek a véleményeddel :P
Csak, hogy tudod az egész életedet azzal tölteni? Kaptál egy jó barátot, vagy szerető?
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:02
Persze hogy ha rossz a partner akkor akkor azzal nem jó a szex.De alapvetően a szexet szereti mindenki.Itt most ne arra gondolj hogy mert a partner ilyen vagy olyan.Hanem hogyha olyan a partnered aki ki tud elégíteni.
"mert a pasim szerencsétlen volt vagy mert genetikai hulladék vagyok"
jajjj miért lennél genetikai hulladék..ez hülyeség
ha nem élvezed annyira a szexet az a pasi hibája és egyáltalán nem a tiéd. Remélem majd jobb lesz neked is
L19
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!