Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az amire már azt mondjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amire már azt mondjátok a szexben hogy perverz?

Figyelt kérdés

Fiúk-lányok is írhattok.

Jöhet kerek történet is.

2011. júl. 12. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Balatonparton (Siófok) kefélni hajnal 2-kor kb 1.5 méterre a járdától a fűben egy pléden, ahol mellettünk - bár elvétve, de - járkál a jónép... :)

22/F

2011. júl. 12. 20:08
 2/7 Draug ***** válasza:

Nekem a szado-mazo és a gruppen az, ami már túl perverz és semmiképp nem próbálnám ki...

Mondjuk van, aki meg engem tart perverznek, mert szeretem extrém helyeken csinálni, a hálószobán kívül, szóval ez relatív :P

21/f

2011. júl. 12. 20:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak arra, ami valakinek hosszú vagy rövid távon lelki vagy testi sérülést, fájdalmat okoz. Meg a nekrofíliára. Más kérdés, hogy a nem perverz dolgokból is van olyan, ami nem az én világom. Tudom, hogy ez érdekes kategorizálás, de mivel én pl szeretem a kikötözést meg a szerepjátékokat, ezért ezek nekem nem perverzek, így pl mások lábfétisét sincs jogom annak tekinteni, ha azzal nem árt senkinek. 23L
2011. júl. 12. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

a szado-mazo szerintem nem perverzség hanem betegség...

sztem nyilvános helyen szexelni perverzség

2011. júl. 12. 20:13
 5/7 A kérdező kommentje:

Pl pisi szex?

Az valakinek elfogadott.

Nem?

2011. júl. 12. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát kinek mi..Elég hülye kérdés!

Mert valakinek a pisi kaki sem perverz,de valakinek már a popó szex is perverznek számít!De valakinek már az is perverz ha a párja napi kétszer akar szexelni,én már ilyet is hallottam hogy ezért valakit ilyen jelzővel illettek!

Szóval kinek mi ez elég relatív...

2011. júl. 12. 20:20
 7/7 anonim ***** válasza:

a szado-mazo egyáltalán nem betegség...

kutatások alapján a legtöbben normálisak,de van sok az átlagnál gazdagabb és nagyobb hatalommal bíró is köztük,és egyébként teljesen normális az életük és a lelkiviláguk.

nálam az enyhébb szadomazo még belefér, anál mát nem. pisikaki stb nem.

2011. júl. 12. 20:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!