Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amire már azt mondjátok a szexben hogy perverz?
Fiúk-lányok is írhattok.
Jöhet kerek történet is.
Balatonparton (Siófok) kefélni hajnal 2-kor kb 1.5 méterre a járdától a fűben egy pléden, ahol mellettünk - bár elvétve, de - járkál a jónép... :)
22/F
Nekem a szado-mazo és a gruppen az, ami már túl perverz és semmiképp nem próbálnám ki...
Mondjuk van, aki meg engem tart perverznek, mert szeretem extrém helyeken csinálni, a hálószobán kívül, szóval ez relatív :P
21/f
a szado-mazo szerintem nem perverzség hanem betegség...
sztem nyilvános helyen szexelni perverzség
Pl pisi szex?
Az valakinek elfogadott.
Nem?
Hát kinek mi..Elég hülye kérdés!
Mert valakinek a pisi kaki sem perverz,de valakinek már a popó szex is perverznek számít!De valakinek már az is perverz ha a párja napi kétszer akar szexelni,én már ilyet is hallottam hogy ezért valakit ilyen jelzővel illettek!
Szóval kinek mi ez elég relatív...
a szado-mazo egyáltalán nem betegség...
kutatások alapján a legtöbben normálisak,de van sok az átlagnál gazdagabb és nagyobb hatalommal bíró is köztük,és egyébként teljesen normális az életük és a lelkiviláguk.
nálam az enyhébb szadomazo még belefér, anál mát nem. pisikaki stb nem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!