Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezt mihez lehet hasonlítani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mihez lehet hasonlítani?

Figyelt kérdés
lelehet ku*vázni, nem veszem figyelembe. 14 évesen vesztettem el a szüzességem, most 15 vagyok. Van egy szomszéd fiú (16), vele vesztettem el a szüzességem, nem járunk, már születésünk óta ismerjük egymást, az első szex úgy történt, hogy áthívott filmet nézni és volt egy szex jelenet és felált neki...lesmárolt és megtörtént, de én nem akarok járni vele csak úgy "kiéljük" egymást, mikor nincsennek otthon a szülei vagy nekem nincsennek itthon akkor én vagy ő jön át és szeretkezünk, de közben őis csajozik énmeg pasizok, persze ha lesz barátnője és nekem is pasim akkor már nemlesz köztünk szex, tehát ilyen szexpartner mikor én vagy ő szexre vágyunk...ezt minek lehet nevezni? NORMÁLIS válaszokat várok
2011. júl. 12. 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

:OOO

De jó sora van :(( Irigylem a srácot... :D

[ nekem meg egy 70 éves szomszédnő jutott, aki minden reggel fél órán át ordibál/beszélget az udvarban a csirkékkel... az élet igazságtalan :S ]

2011. júl. 12. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
52%

"ezt minek lehet nevezni?"

Én leginkább mázlinak nevezném. Bármelyikőtök szempontjából. És sokkal jobb így, mintha egy buliban üleprészegen történt volna egy idegen 47 éves szatírral.

2011. júl. 12. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szexkapcsolat. Amúgy meg minek felcímkézni a dolgokat? Nekem úgy tűnik, hogy ez reklám, hogy te milyen bevállalós vagy.
2011. júl. 12. 19:59
 4/10 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Ezt baráti szexnek lehet nevezni. Sztem ez nem elítélendő. Gyerekkori barátod és maximálisan megbízol benne. Sztem nem gáz. Akkor lenne gáz, ha ezt más is tudná, szóval ne nagyon terjesztgessétek. Meg most miért ne szexelhetnétek? Ha lesz barátod úgyis vele fogsz.
2011. júl. 12. 20:00
 5/10 A kérdező kommentje:

nem gáz? szüleim nem tudnak róla egyébként...

egyébként a srác véleménye az rólam hogy egy ku*va vagyok?

nem reklám, csak érdekel mások véleménye erről a dologról...

2011. júl. 12. 20:01
 6/10 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy kvának nézne,mert ez most olyan hogy te lefekszel vele akor kva vagy,de ha ő fekszik le veled akor az természetes?:)) szerintem nem

amúgy szerintem ezzel nincs semmi baj,egyébként az se gond hogy 14 évesen vesztetted el a szüzességed,most olvastam az előbb egy kérdést ahol írta a hapsi hogy a barátnője 47 éves (igen,jól halottad:D) és még szűz :)

szóval szerintem inkább 14 évesen veszítse el valaki mint 50 évesen :D

2011. júl. 12. 20:12
 7/10 anonim ***** válasza:
friends with benefits-nek nevezik.
2011. júl. 12. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Én nem ítéllek el,velem ugyanez történt,csak a srác 20 éves,és azóta is járogatunk egymáshoz,bár most egy ideje nem,és merem remélni,hogy még jó sokáig nem,mert éppen egy komolyabb kapcsolatba bonyolodtam.Szóval amíg ez neked is és neki is jó,és egyikőtök sem érti félre a másikat,megvannak a korlátok,addig minden okés.De azért ha van párod,akkor ne :D:D

15L

2011. júl. 12. 20:29
 9/10 anonim válasza:
Hozzám is átjöhetnél néha :)
2011. júl. 14. 09:42
 10/10 A kérdező kommentje:
gyere te:DDD
2011. júl. 14. 16:29

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!