Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha feldugok egy ceruza vastags...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha feldugok egy ceruza vastagságú tárgyat, át fog szakadni a szűzhártyán?

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat várok, rossz poénokra, hülyeségekre nem vagyok vevő!
2011. júl. 12. 19:50
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

"Ha feldugok egy ceruza vastagságú tárgyat, át fog szakadni a szűzhártyáM?"

ÍGY akartam írni-.-

2011. júl. 12. 20:14
 12/21 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Amúgy átakarod szakítani vagy mi?:D
2011. júl. 12. 20:16
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem.
2011. júl. 12. 20:17
 14/21 anonim ***** válasza:
48%
Miért nem jó ennek a hülyének egy sima banán...
2011. júl. 12. 20:18
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
és ha átszakad,ha nem voltál még fiúval szűz vagy ha átszakad ha nem,hihetetlen,hogy ennyire nem bírják ezt felfogni ez már lassan a századik ilyen kérdés...mondjuk nem értem miért dugdosol fel tárgyakat de a te dolgod, amúgy hány éves vagy?
2011. júl. 12. 20:21
 16/21 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy szűz maradok.. Nem értem miből szűrted le, hogy erre gondolok... Én csak azt kérdeztem, hogy a szűzhártya átszakad-e mondjuk egy cerkától, vagy hasonlótól.

Amúgy 15/L.

2011. júl. 12. 20:25
 17/21 Cicuskaaa123 ***** válasza:
100%
Nem elég nagy az átmérője, hogy átszakítsa, annál vastagabb kell.
2011. júl. 12. 20:38
 18/21 anonim ***** válasza:
54%
az agyad szakadna át teeee!
2011. júl. 12. 21:07
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Minden lánynak más a szűzhártyája. Mivel alapból van rajta lyuk (ahol a vér távozik menzeszkor), így simán lehet (sőt, eléggé valószínű), hogy azon a lyukon simán befér egy ceruza, vagy akár egy tampon. De a neked nagyon kicsi rajta a lyuk, akkor lehet, hogy átszakad.
2011. júl. 12. 21:13
 20/21 anonim ***** válasza:
74%

1. a többi válaszolónak akire vonatkozik! nem hülye a kislány csak tanácstalan!segítséget szeretne kérni egy kérdéssel kapcsolatban és nem arra kíváncsi ki milyen hülyének tartja!

2.igen valószínűleg át fog szakadni,de ne így akard elveszíteni a szüzességed,mert megvan annak a maga romantikája! ha csak jól akarod érezni magad egyedül annak van más módja is , ami kevésbé veszélyes! mert beláthatod van veszély abban ha külömböző dolgokat dugsz fel oda! gondolok itt fertőzésre,vagy hogy megsérted valamivel belülről magad!

szóval simogasd magad ha jólesik,de oda be más való,ami előbb utóbb be is kerül!hagyd egy szerelmes pillanatra a szüzességed elvesztését!

2011. júl. 13. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!